Ana SayfaÜnlülerYeliz Yeşilmen'den yine atletli fotoğraf isyanı!

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen’den yine atletli fotoğraf isyanı!

Yeliz Yeşilmen’in ‘atletli fotoğraf’ tepkisi devam ediyor. Yeşilmen, fotoğrafı eleştirenlere “Ne yani, duş alırken ya da birlikte olurken fotoğraf mı paylaştık?” diyerek tepki gösterdi. İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, eşi Ali Uğur Akbaş’ın doğum gününde atletli fotoğrafını paylaşmıştı. Bu fotoğraf, öyle büyük ses getirmişti ki, günler boyu konuşulmuş, eleştirilmişti.

Yeliz Yeşilmen, verdiği röportajda o fotoğrafla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama…

Deniz Akkaya o yorumla fotoğrafı paylaşana dek problem yoktu

Eşim atletli diye nedense birilerine dert oldu o fotoğraf. Ne yani, duş alırken ya da sevişirken fotoğraf mı paylaştık? Ne bu gürültü hiç anlamadım. Bütün gün bir problem yoktu. Herkes paylaşımı çok sempatik buldu. Ta ki o akşam Deniz Akkaya o yorumla fotoğrafı paylaşana dek.

Yeliz Yeşilmen kimdir?

Deniz Akkaya yüzünden az daha şiddete maruz kalacaktım

Eşimi etrafındakiler gaza getirince, o da benim üstüme yürüdü tabii! Deniz Akkaya yüzünden az daha kadına şiddete maruz kalacaktım. Şaka yapıyorum. Eşim kızdı. Ama ben de fotoğrafı kaldırmadım.

Atatürk’ün bile atletli fotoğrafı var

Tarihteki bütün ünlülerin, siyasetçilerin atletli halini Ali’ye gösterince duruldu. Atatürk’ün bile atletli fotoğrafı var. Kaldı ki atlet Türk erkeğinin milli üniformasıdır. Atalarımızdan kalma. Atlet altına pijama hala halk arasında çok yaygın! Utanılacak bir şey değil.

Yeliz Yeşilmen: Konuştukça Batıyorum

Duş alırken ya da birlikte olurken fotoğraf mı paylaştık?

Eşim atletli diye nedense birilerine dert oldu o fotoğraf. Ne yani, duş alırken ya da birlikte olurken fotoğraf mı paylaştık? Ne bu gürültü hiç anlamadım.

Evde bile ceketle oturuyoruz, pijama giymeye çekiniyoruz

Yeliz Yeşilmen’in eşi Ali Uğur Akbaş da röportaja dahil oldu ve olay yaratan o fotoğraf sonrasında yaşadıklarını ifade etti. Akbaş, “Valla atletli resmimizi koydu, duman olduk. Fotoğrafı o kadar kullandılar, o kadar istismar ettiler ki, evde bile artık ceketimizle, kravatımızla oturuyoruz. Pijama giymeye dahi çekiniyoruz.” diye konuştu ve yaşadıklarına isyan etti.

Yeliz Yeşilmen, eşi Ali Akbaş’ın atletli fotoğrafını paylaşması ile günlerce magazin gündeminde konuşulmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler