Ana SayfaDedikoduYeliz Yeşilmen'den Çarpıcı İtiraflar

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen’den Çarpıcı İtiraflar

Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, bugün ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu. Uzun yıllardır oyunculuk yapmayan ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim, kendisine hakaret ve küfür içerikli yorum yazanlara, avukatı aracılığı ile dava açtığını söyledi. Sonrasında uzlaşmaya giderek para kazandığını ifade eden 43 yaşındaki Yeşilmen, detayları canlı yayında anlattı. Yeliz Yelşilmen’den çarpıcı itiraflar geldi. İşte o itiraflar;

“Özellikle Pedikür Yaptırmadılar”

Çocuklarının babası ve 11 yıllık eşi Ali Uğur Akbaş’tan 2021 yılında tek celsede boşanan Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan’ın YouTube üzerinden yayınlanan ‘Normalleştiremediklerimizden misiniz?’ adlı programına konuk olmuştu. Erkeklerin manikür pedikür yaptırmasıyla ilgili soruya yanıt veren şarkıcı, “Gayet normaldir. Özellikle pedikür yaptırmalılar” demişti.

Botoks İtirafı

Erkeklerin botoks yaptırmasıyla ilgili de konuşan Yeşilmen, “Erkeklerin botoksuna belki 50’sinden sonra tamam ama ben de karşıyım” dedi. Bunun üzerine Çağlayan’ın ‘Siz botoks yaptırmıyor musunuz?’ sorusuna da yanıt veren ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben 43 yaşındayım. İlk botoksumu (kaş ortası bölgesini göstererek) iki ay önce yaptırdım. Hayatımda ilk kez botoksa gittim o da baby botoks, aşırı yüzün gerilmediği yani…

Yeliz Yeşilmen’den Ali Uğur Akbaş Hakkında Olay Sözler

Armağan Çağlayan’ın da botoks yaptırdığını söylemesi üzerine Yeliz Yeşilmen, “Mesela Emrah’taki botoks… Emrah’ı tanıyamıyoruz. Çok kötü değil mi? Yapılıyorsa da düzgün yapılsın. Bilmeyen yok, son dizisinde sıfır mimikle oynadı. O dizi de o yüzden bitti zaten. Bir de İzzet Yıldızhan botoksu var tabi ki. İkisinin botoksuyla soğuduk botokstan” sözleriyle rahatsızlığını dile getirmişti.

Yeni İşini Anlattı

Bugün de Tv8 ekranlarında yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına konuk olan Yeliz Yeşilmen, kötü yorum yazanlara avukatı aracılığı ile dava açtığını ve uzlaşmaya giderek para kazanmaya başladığını söyledi. Canlı yayında detayları anlatan Yeşilmen, “Köşeyi dönmek üzereyim”  diyerek güldü.

Ünlü isim, “Kötü yorum yapan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sayelerinde çok iyi paralar kazanıyorum” dedi ve ekledi:

Artık kimse kimsenin hakkında gelişi güzel sallayamaz. Herkesin çoluğu çocuğu ailesi var.

Yeliz Yeşilmen’den Çarpıcı İtiraflar

Yeşilmen, sözlerine; “Mehmet Ali Erbil’e neler geldi. Köşeyi döner diye düşünüyorum. Ben de köşeyi dönmeye başladım, az kaldı virajlardayım. (Gülüyor) İyi kazanmaya başladım” diye devam etti.

Ünlü isim, “Mesela ben bir vatandaş olarak sizi takip ediyorum. Bir habere yorum yapma yok mu? Ben normal, kendi hissettiğim yorumu yapıyorum. Sonra yorum yaptığım için bana da bildirim geliyor ya, oradan anlıyorum. Bir bakıyorum bana cevap olarak; ‘Sen önce kendine bak’, ‘Otur pişt bilmem ne…’, ‘Otur sana ne oluyor’ gibi şeyler yazıyorlar” sözleriyle kendisine yapılan yorumlardan örnek verdi.

Yeliz Yeşilmen, “En son Hadise ile ilgili bir yorum yapmıştım, ‘Sen kendi evliliğine bak’ bilmem ne gibi karşılıklar aldım” dedi. Bunun üzerine Gülşen Yüksel Salt’ın “Ama siliyorlar hemen yorumları” demesine de “Artık yorumları silseler de bir işe yaramıyor. Bir kere yazdıktan sonra düşüyor” yanıtını verdi.

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler