Ana SayfaÜnlülerYeliz Yeşilmen: Kabul edin taş gibiyim taş!

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen: Kabul edin taş gibiyim taş!

Yeliz Yeşilmen’den yine çok konuşulacak bomba paylaşım. Yeşilmen, yeni bir tartışma yaratacak olan sürpriz bir paylaşım ile gündeme geldi. “Kabul edin taş taş” Detaylar haberimizde…

Yeliz Yeşilmen’den bomba çıkış: Türkiye’nin bana ihtiyacı var!

Yeliz Yeşilmen yine olay yaratı

Sosyal medya hesabını en aktif kullanan isimlerden biri olan Yeliz Yeşilmen, yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyor. Neredeyse her paylaşımı ile olay yaratan Yeliz Yeşilmen, evlenip her şeyden elini ayağını çekmesine rağmen sosyal medya paylaşımları sayesinde magazin gündeminden neredeyse hiç düşmüyor. Yeşilmen, son paylaşımı ile yine olay yaratmayı başardı.

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

Photoshop iddiası

Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından spor yaptığını ve sporun çok faydasını gördüğünü açıkça belli eden bir paylaşım yaptı. Spor yaparken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Yeliz Yeşilmen’in fotoğrafının photoshop olduğu iddia edilmişti. Yeşilmen’den  o iddialara yanıt gecikmedi.

Taş taş

Alışveriş merkezinin önünde çekilmiş bir paylaşan ile photoshop iddialarına yanıt veren Yeliz Yeşilmen, video paylaşımına “Her şey ortada kabul edin taş taş” notunu ekledi.

Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile gündeme gelmişti. Eşi ile birlikte gittiği bir eğlence mekanı çıkışında habercilerle sohbet eden Yeşilmen, Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden olması hakkında “Demek ki Türkiye’nin benim gibi at ve sarışın bir kadına ihtiyacı varmış. Bir şey yapmadım.” demişti. Bu sözleri çok konuşulmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler