Ana SayfaÜnlülerBirce Akalay'ın hatırlamak bile istemediği dizisi hangisi?

İlgili Postlar

Birce Akalay’ın hatırlamak bile istemediği dizisi hangisi?

Siyah Beyaz Aşk dizisinde Aslı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Birce Akalay, kariyerinde hatırlamak bile istemediği bir dizisi olduğunu açıkladı. Üstelik bu dizi, onun bu kadar popüler olmasını sağlayan bir dizi. Birce Akalay’ın hatırlamak istemediği dizisi hangisi? Detaylar haberimizde…

Dizisi Yayından Kalkıyor, Birce Akalay Gülümsüyor!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisinde rol alan ve Aslı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Birce Akalay, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah Beyaz Aşk dizisinin reytinglerde beklenen yükselişi yakalayamamasına rağmen, dizinin başrolerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol gibi usta oyuncuların olması sayesinde ekranlara tutunan dizi, senaryo hataları ile kendi fişini kendi çekmeye hazırlanıyor gibi duruyor. Birce Akalay, Siyah Beyaz Aşk dizisinde yaşanan durumu, yıllar önce rol aldığı başka bir dizide yaşamıştı.

Birce Akalay kimdir?

Siyah Beyaz Aşk da aynı hatayı yapıyor

Konu olan dizi, 2010 ve 2013 yılları arasında yayınlanan Yer Gök Aşk dizisi. Dizide yaşanan sorun, senaryonun uzatılabilmesi adına hiç olmadık yerlere çekilmesiydi. Dİzinin sonlarına doğru Birce Akalay’ın hayat verdiği Havva rolü hamile kalmış ve bu durum Akalay’ın altından kalkması zor bir durumun içine sürüklenmesine neden olmuştu. O dönem sadece 21 yaşında olan Akalay, diziyi hatırlamak bile istemiyor. 122 bölüm yayınlanan dizi, Birce Akalay’ın popüler olmasını sağlamıştı. Ancak, Birce Akalay, dizinin üzerinden yıllar geçtikten sonra çarpıcı bir öz eleştiride bulundu.

O ruh bende yoktu

Yer Gök Aşk dizisinin üzerinden yıllar geçtikten sonra bir açıklamada bulunan Birce Akalay, 21 yaşındaydım. Ruhum oturmamıştı. Bir anda karakteri hamile bıraktılar ve başına gelenlerin ardı arkası kesilmedi. Gerekçelendirecek ve hissedecek ruh bende yoktu. Dört bölüm taşıyabildim projeyi. O iş tutsaydı, bir yere gelseydim, birçok şeyi göz ardı edip, yol alacaktım.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler