Ana SayfaÜnlülerYeliz "Özcan Deniz benimle aşk yaşadığı için gurur duymalı"

İlgili Postlar

Yeliz “Özcan Deniz benimle aşk yaşadığı için gurur duymalı”

Yeliz, yapımcılığını BBO Yapım’ın gerçekleştirdiği, hafta içi her sabah Show Tv ekranlarında yayınlanan Ebru Akel’le Kadın İsterse Programı’nda Özcan Deniz’le yaşadığı 12 günlük aşkın devamında gelen eleştirilere yanıt verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Yeliz Kimdir?

Aşık Olduk Birbirimize

Yeliz, yapımcılığını BBO Yapım’ın gerçekleştirdiği, hafta içi her sabah Show Tv ekranlarında yayınlanan Ebru Akel’le Kadın İsterse Programı’na konuk oldu. Programda Özcan Deniz’le yaşadığı 12 günlük aşkın devamında gelen eleştirilere yanıt verdi.
Yeliz: “2 bekar insan! Yok yaşı benden küçükmüş de, Allah aşkına herkes kendi yaptığına baksın! Ben kendimden 12 yaş küçük bir insanla beraber olmuşum, tabii ki olacağım! Aşık olduk birbirimize!” dedi.
Yeliz: “Onun gurur duyması lazım ki benim gibi muhteşem bir kadınla beraber oldu! Ben karakteriyle, kişiliğiyle, sesiyle mucizeyim” dedi.

Hilmi Topaloğlu Onay Vermemişti

Şarkıcı Yeliz, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan ‘Dur Bi Dinle’ programına konuk oldu. Programda Özcan Deniz ile ilgili “Çok aşık oldum. 12 gün evden çıkmadık. Özcan Deniz yeni piyasaya çıkıyordu, şimdiki gibi rahat değildi. Daha yolun başındaydı. Prestij Müzik’in kurucusu rahmetli Hilmi Topaloğlu da onay vermemişti. Ayrılmak zorunda kaldık. Çok büyük bir aşk yaşadık. Sonu olmayacağı için bitti. Babamın dizine yatıp ‘Çok acı çekiyorum’ dediğimi hatırlıyorum.” diye açıklamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler