Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya ve Ali Atay'dan Yeni Paylaşım

İlgili Postlar

Hazal Kaya ve Ali Atay’dan Yeni Paylaşım

Son dönemlerin en gözde çiftleri arasında olan Ali Atay ve Hazal Kaya birbirleri hakkında yaptıkları açıklamalarla ilişkilerine maşallah dedirtiyor. Yılın en yakışan çiftlerinden olan Hazal Kaya ve Ali Atay’dan yeni paylaşım geldi. İşte o paylaşım;

Evlilik nasıl gidiyor?

İyi gidiyor, mutluyuz. Bizim için aşk bir süre sonra daha kuvvetli, başka türde, büyük bir şeye dönüştü. Birbirimize daha yüksek bir perdeden aşık olduğumuzu düşünüyorum. Hazal’la aramızda çok güçlü bir bağ var. Nedenlerini araştırmıyor, sadece var olan bu sürecin tadını çıkarıyoruz. Yarın her şey değişir mi? Bilemem, ilgilenmiyorum yarın ne olacağıyla.

Hazal Kaya İle Ali Atay Çifti Bebekleri İle İlk Pozlarını Paylaştılar!

Hazal Kaya bir röportajınızda senin için “Birlikte büyüdük” demiş. Sanırım siz tanıştığınızda aklında hiç aşk yokmuş…

Hazal 23, ben 36 yaşındaydım. Yaşlarımızın farkında bile değildim. O da değildi. Yaşını sorduğumu bile hatırlamıyorum. İnsanlara memleketlerini ve yaşlarını hiç sormuyor bile olabilirim. Velhasıl, ilk tanışmamız benim yazdığım bir film senaryosu içindi. Doğal olarak aklımda Hazal başka bir yerde konumlanmıştı. Zaman içinde ilişkimiz başladı, filmi de çekemedik.

Ali Atay ve Hazal Kaya, Şubat 2019’da evlendi. Atay “Hazal’la ilk tanışmamız yazdığım bir film senaryosu içindi. Doğal olarak aklımda başka bir yerde konumlanmıştı. Zaman içinde ilişkimiz başladı, filmi de çekemedik” dedi.

Hazal Kaya ve Ali Atay’dan Yeni Paylaşım

2019’da evlenerek, oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına alan Ali Atay ile Hazal Kaya çifti, mutlu aile pozlarını zaman zaman Instagram hesaplarından paylaşıyor. Ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan eşiyle yeni bir paylaşım geldi. Hazal Kaya, eşi Ali Atay’ı öptüğü anda çekilen bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. İkilinin yeni paylaşımına sevenlerinden beğeni yağdı.

Hazal Kaya kimdir?

Ali Atay Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler