Ana SayfaDizilerBu Yaz Hangi Diziler Başlayacak?

İlgili Postlar

Bu Yaz Hangi Diziler Başlayacak?

Kış dizi sezonunun bitmesi ile birlikte gözler yaz sezonuna çevrilirken, şimdiden yaz sezonunda yer alacak bazı diziler belli oldu. Kanallar farklı ve iddialı yapımları ekranlara getirmeye hazırlanırken yapılan açıklamalar ile netleşen dizi projeleri şöyle olacak;

Kalp Atışı – Show TV

Show TV’de başlayacak olan Kalp Atışı dizisi Kore yapımı özel bir diziden uyarlanma. Özellikle dizinin başrollerinde yer alacak olan Öykü Karayel, bugüne kadar çok önemli projelerde yer aldığı gibi özellikle yeni dizinin tutacağı noktasında daha önemli izlenimler sağlıyor. Öykü Karayel ile dizide başrolü paylaşacak diğer bir oyuncu ise Gökhan Alkan.

Dolunay – Star TV

Star TV’de başlayacak diğer bir yaz hikâyesinde ise Can Yaman ile Özge Gürel başrollerde olacak. Özellikle yaz dizilerinde sıklıkla tercih edilen bu iki ismin bir araya gelmesi Dolunay dizisinin daha fazla dikkat çekmesini sağlayabilir. Özellikle yeni projede zengin bir iş adamını canlandıracak olan Can Yaman, aşçı olmak isteyen Nazlı ile farklı bir hikaye içerisinde olacak.

Ateşböceği – Star TV

Star TV’de yayınlanacak diğer bir dizi Ateş Böceği olacak. Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer alacağı dizide romantik komedi türünde bir hikaye ekranlara getirilecek.

 Rüya – ShowTV

Farklı dizi projelerinde dikkat çekmeyi başaran iki ismi bir araya getiren Rüya, Show TV’de ekranlara gelecek. Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mengiroğlu’nun yer alacağı projede, zengin bir işadamı ve fakir genç kızın hayatı ekranlara taşınacak.

Kanatsız Kuşlar – ATV TV

Kırgın Çiçekler ise yaz döneminin en dikkat çeken yapımlarından birisi olmaya aday. Genç ve dört çocuklu bir annenin hayatı ve hayatta yaşadığı mücadelelerin ekranlara getirileceği dizide, özellikleri çocuklu dul olmanın zorlukları konu olarak ele alınacak.

Kırık Bir Aşk Hikayesi – Fox TV

Farklı bir dizi uyarlaması olan Kırık Bir Aşk Hikayesi ise FOX TV’de ekranlara gelecek. Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan gibi önemli isimlerin yer alacağı proje, özellikle Kore uyarlaması olmasıyla dikkat çekiyor.

Deli Gönül – Fox

Fox’ta başlayacak bir diğer proje ise Deli Gönül. Dizinin başrollerinde yer alan yer alacak isimler ise oldukça dikkat çekici. Tuvana Türkay ve Murat Ünalmış gibi önemli isimlerin yer alacağı dizi, yaz döneminin en çok izlenen yapımlarından bir tanesi olabilir.

Yaz dönemindeki yayınlanacak kesinleşen bu dizelerde özellikle Kanal D’de hangi dizilerin ekranlara geleceği merak ediliyor. Önümüzdeki günlerde diğer dizi projeleri ile ilgili detayların paylaşılması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler