Ana SayfaDizilerFi Dizisi 10. 11. Yeni Bölümleri Yayınlandı

İlgili Postlar

Fi Dizisi 10. 11. Yeni Bölümleri Yayınlandı

Fi dizisinin 10. 11 yeni bölümleri resmen yayınlandı. Puhu TV üzerinden yapılan paylaşımlar ile birlikte yeni bölümlerinin izlenmeye başlandığı Fi dizisi, yeniden Türkiye’nin gündemine gelmeyi başardı.

Özellikle bölümlerde konuk olan oyuncuların Türkiye’nin en sevilen oyunculardan seçilmesi ve aynı zamanda dizinin çekirdek kadrosunun da oldukça güçlü olması, dizinin daha fazla konuşulmasını sağlıyor. Yayınlanan yeni bölümlerde de yine sürpriz konuk oyuncular diziye dahil olmuş durumda. Yeni bölümde özellikle Sadık Murat Kolhan’ın eşini canlandıran Songül Öden oldukça dikkat çekti. Fakat dizideki sahnesi oldukça kısa olan başarılı oyuncu, Can Manay’ın bir hastası olarak karşımıza çıktı ve ilk sahnede intihar etti.

Fi Dizisi 10. 11. Yeni Bölümleri Nasıl Geçecek?

Yayınlanan yeni bölümlerde, hikayenin giderek karıştığı da görülürken özellikle Can Manay ile Duru arasındaki aşkın nasıl devam edeceği merak ediliyor. Özellikle itiraf edemese de kendi içerisinde oldukça kuşkulu bir süreç yaşayan Duru, Can Manay’a karşı boş olmadığını giderek anlıyor. Üstelik Can Manay ile arasında yaşanan olaylar nedeniyle denizden giderek uzaklaşmaya başlayan Duru, bu konuda çeşitli sorunlar yaşayacağının da ilk sinyallerini veriyor.

Duru’nun Deniz’i terk ederek kendisine gelmesini isteyen Can Manay ise özellikle farklı bir teknik uyguluyor. Duru’nun kendisine karşı sitem etmesini amaçlayan Can Manay, bu konuda elinden gelen her şeyi yapıyor ve Duru’nun en yakın arkadaşı ile yatıyor. Can Manay ile arkadaşı arasında yaşanan olayları gördükten sonra daha da sinirlenen Duru, bu konuda ne yapacağını bilemiyor ve giderek Can’a karşı siniri artıyor. Özellikle yayınlanan yeni bölümlerde Deniz’in Can ile Duru arasında yaşananları öğrenmesi, yeni Bir Başlangıç yaratıyor.

Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan yeni bölüm ile birlikte özellikle Can Manay ve Duru arasında yaşanacak ilişkinin artık net bir şekilde ortaya çıkması bekleniyor. Deniz’in gerçeği öğrenmesi ile birlikte oldukça zorlu bir dönem içerisinde giren Duru’nun ne yapacağı bilinmezken, özellikle Deniz’in sevgilisine karşı nasıl davranacağı ve evlenmeyi düşündüğü kişi ile nasıl bir yola gireceği merak uyandırıyor. 10. ve 11. bölümlerin ardından özellikle yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı merak edilen Fi dizisi için şu anda takvim net bir şekilde belli değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler