Ana SayfaDiziler"İffet" dizisi Şili'de reyting birincisi oldu!

İlgili Postlar

“İffet” dizisi Şili’de reyting birincisi oldu!

Geçtiğimiz yıllarda Star TV ekranlarında yayınlanan İffet isimli sevilen dizi, Şili’de de yayınlanmaya başladı. İffet, ilk bölümü ile Şili televizyonlarında reytinglere ambargo koydu. Dizi, reyting listesinde zirveye yerleşti. İşte detaylar…

2011 – 2012 yıllarında Star TV ekranlarında yayınlanan İffet isimli dizi, şimdi de Şili televizyonlarında yayınlanmaya başladı. İffet dizisi, ilk bölümü ile Şili televizyonlarında reyting listesini alt üst etmeyi başardı.

Reytinglerde birinci oldu

Mega kanalında yayınlanmaya başlayan İffet dizisi, kendisi ile aynı saatte diğer kanallarda yayınlanan tüm program ve dizileri geçerek reyting listesinin zirvesine yerleşti.

Şili’deki yayın hayatına zirvede başlayan İffet dizisi, Çarşamba günleri aynı kanalda yayınlanan The Return of Lucas’ın yerine yayınlanmaya başladı. Saat 16:22 – 17:28 arasında yayınlanan dizi, 14.1 reyting almayı başardı. Mega’nın yayınladığı 13. Türk dizisi olan İffet dizisinin yayınlandığı saat aralığında yayınlanan Chilevisión kanalı La jueza ile 8.4, TVN kanalı Elif dizisi ile 6.9, Canal 13 ise Paramparça dizisi ile 6.0 reyting aldı.

İffet dizisi, uluslararası dağıtımcılığını üstlenen Global Agency tarafından Peru, Paraguay ve Panama gibi üç ülkeye daha satıldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler