Ana SayfaDizilerSurvivor'da Bu Hafta Kim Elenecek?

İlgili Postlar

Survivor’da Bu Hafta Kim Elenecek?

Survivor’da bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu bu akşam ekranlara getirilecek. Yeni dokunulmazlık oyunu ile birlikte elenmesi için adı söylenecek diğer iki isim belli olacak. Böylece gece sonunda yapılacak ada konseyi ile birlikte adadan elenecek olan isim belli olacak.

Potaya Çıkan 2 İsim Belli

Geçtiğimiz haftalarda yapılan oylamalar ile birlikte adadan elenmesi için adı söylenen kişilerin oyları toplanmış durumda. Bu bakımdan yeni bir oylama olmayacağından dolayı kişiler aldıkları oylar ile eleme potasına çıkacak ve adadan elenmemek adına diğer rakiplerini geçmeye çalışacak.

Survivor için yaşanan bu durum özellikle finale doğru yaklaşılması ile birlikte daha fazla dikkat çektiği gibi bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunu da oldukça kritik olacak. Öyle ki gönüllüler takımının 3 kişi kalması ve elenecek ismin gönüllüler takımından olması halinde Survivor bireysel olarak devam edecek ve takım olgusu kalmayacak. Pazartesi günkü oyunu ünlüler takımı kazanırsa bundan sonraki yarışmalar bireysele dönecek.

Survivor için yapılacak dokunulmazlık oyunu sonrasında ünlüler takımının kaybetmesi halinde ise bireysele dönüş olmayacak ve takımlar olarak yarışmaya devam edilecek. Bu açıdan bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunun sonucu yarışmanın bundan sonraki sürecini doğrudan etkileyecek.

Gönüllüler’de İki Eleme Adayı Belli Oldu

Geçtiğimiz akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında gönüllüler takımı ilk bölümü kaybetmiş ve daha sonrasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynanmıştı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim sürpriz bir şekilde Berna oldu. Her hafta adadan elenecek isimlerin ilk sıralarında yer alan Berna’nın bireysel dokunulmazlık oyununu kazanarak dokunulmazlık alması, elenme ihtimalini ortadan kaldırdı. Bu bakımdan yarışmacı kendini koruduğu gibi Ogeday ve Elif’in elenme potası ile karşı karşıya olmasına neden oldu.

Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrasında eğer gönüllüler takımı yarışmayı kaybederse Elif ve Ogeday arasında oylama yapılacak ve az oy alan kişi adaya veda edecek. Bu bakımdan bu akşam oynanacak oyunda gönüllülerin bir isim göndermeme şansını elde edebilmesi adına mutlak oyunu kazanması gerekiyor.

Yeni bölüm fragmanı şöyle;

Bu akşam ekranlara gelecek dokunulmazlık oyununda özellikle birbirinden zorlu parkurlarda ünlüler ve gönüllüler takımı mücadele edecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler