Ana SayfaDizilerSurvivor'da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor’da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da dün akşam yeni bir bölüm ekranlara geldi. Özellikle dokunulmazlık oyunları öncesinde oynanan ödül oyunu ile moral bulmak isteyen takımlar, yat gezisi için kıyasıya bir mücadele verdi.

Alp Kırşan tarafından sunulan oyunda, özellikle ödülün açıklanmasının ardından iki takımın da büyük bir sevinç yaşadığı görüldü. Ünlüler ve gönüllüler takımı açıklanan büyük ödüle sahip olabilmek adına zorlu parkurda karşı karşıya gelirken, özellikle geçtiğimiz akşam oynanan bu oyun ünlüler takımının ağır bir yara almasına neden oldu.

Oyun Nasıl Sonuçlandı?

Oynanan oyunlardan gönüllüler takımı hızlı bir şekilde oyuna giriş yaparken daha sonrasında yorulan takım geriye düşmeye başladı. Fark açılmasına rağmen ünlüler takımının farkı kapatması ile birlikte oyunda skor 9-9’a geldi ve bayrak yarışına geçildi. 9 oyun oynayan Ogeday, bayrak yarışında da oldukça yüksek bir performans gösterdi ve böylece gönüllüler takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Dün akşam en dikkat çeken detaylardan bir tanesi ise ünlüler takımında bulunan Sabriye’nin oyun oynamak istememesiydi. Özellikle başlangıçta oyunlara katılan fakat daha sonrasında oynamak istemediğini söyleyerek oyunlardan çekilen Sabriye, gönüllüler takımına büyük bir avantaj sağladı. Sabriye’nin kendi isteğiyle oyundan ayrılması, gönüllüler takımına seçme şansı tanıdı ve gönüllüler takımı istediği bir kişiyi yarışları çıkarttı. Bu durum ise yarıştaki dengelerin değişmesine neden oldu.

Doktor Oynayabilir Dedi

Sabriye çok acı çektiğini ve ağrılarının olduğunu söyleyerek oyundan çekilmek isterken, Survivor doktoru tarafından yapılan kontrollerde oyun oynaması için herhangi bir engelin bulunmadığı ve bu bakımdan Sabriye’nin oynamaması adına doktorun onay vermediği belirtildi. Doktor tarafından yapılan kontroller sonucunda böyle bir kararın alınması ise özellikle ünlüler takımındaki diğer yarışmacıların tepki göstermesine neden oldu.

Oynanan oyunlar sonrasında yarışmayı kazanan gönüllüler takımı, yakındaki bir koya gitti ve burada kendilerini bekleyen bir yat ile oldukça eğlenceli bir gezi yaptı. Yat turunda birbirinden lezzetli yiyecekleri yiyerek keyif yapan gönüllüler takımı, ardından kendileri için özel olarak hazırlanan villaya geçerek burada konakladı. Sabah kalktıklarında villa bahçesinde kendileri için özel olarak hazırlanan kahvaltıyı da yapan gönüllüler takımı, özellikle dokunulmazlık oyunu öncesinde çok ciddi bir avantaj elde etti. Gönüllüler takımının kazandığı ilk villa ödüllerinden birisi olan dün akşamki ödül oyunu aynı zamanda 3 kişi kalan gönüllüler takımının moral motivasyonunu yükseltti. Dokunulmazlık oyunları öncesinde elde edilen bu başarı, takımın daha iyi motive olmasını ve aynı zamanda daha güçlü bir şekilde yarışmaya girmesini sağlayacak.

Yayınlanan yeni bölüm sonrasında özellikle bu akşam ekranlara gelecek Survivor oyununda nelerin yaşanacağı ve dokunulmazlık oyunlarının nasıl geçeceği ile ilgili ilk fragman paylaşıldı.

Paylaşılan fragmanda özellikle ünlüler ve gönüllüler takımındaki hedef ismin Sabriye olduğu görülürken, Sabriye’nin son ödül oyununda çıkmasının etkilerinin hala devam ettiği görülüyor. Bu bakımdan yayınlanacak yeni bölümde Sabriye için oldukça zorlu bir dönemin yaşanacağı net bir şekilde anlaşılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler