Ana SayfaÜnlülerYavuz Seçkin İsabella Damla Güvenilir'in kuaförü oldu

İlgili Postlar

Yavuz Seçkin İsabella Damla Güvenilir’in kuaförü oldu

Yavuz Seçkin İsabella Damla Güvenilir’in kuaförü oldu. Elif dizisinin küçük yıldızı İsabella Damla Güvenilir, saçlarını Yavuz Seçkin’e emanet etti. Yavuz Seçkin, neden İsabella Damla Güvenilir’in saçlarını yaptı? Olay nasıl gelişti. Ayrıntıları haberimizde…

İsabella Damla Güvenilir: Ben Karadeniz kızıyım!

İsabella Damla Güvenilir, başarısıyla dikkat çekiyor

Elif isimli günlük dizi filmin sevilen başrol oyuncusu İsabella Damla Güvenilir, oyunculuktaki başarısını her geçen gün daha üst seviyelere taşımaya devam ediyor. Elif isimli günlük dizi filmin küçük starı İsabella Damla Güvenilir, samimi ve sevecen tavırlarıyla TV programlarının da tercih ettiği konukların başında geliyor.

İsabella Damla Güvenilir Kimdir?

Yavuz Seçkin İsabella Damla Güvenilir’in saçlarını yaptı

Katıldığı bir TV programı sırasında sevilen showmen Yavuz Seçkin ile karşılaşan İsabella Damla Güvenilir, güzelliğini ünlü komedyene teslim etti. Kuaför koltuğunda İsabella Damla Güvenilir’i gören Yavuz Seçkin, yerinden kalktı ve küçük yıldızı TV programına kendi elleriyle hazırladı.

Yavuz Seçkin kimdir?

Evde kızlarımın da saçlarını ben yaparım

Usta showmen Yavuz Seçkin, “Evde kızlarımın da saçlarını ben yaparım, bence geleceğin en önemli yıldızları arasına girecek olan İsabella’yı ben hazırlamak istedim. Kızlarım sayesinde saç yapma konusunda ustayım.” diye konuştu.

Yavuz Seçkin İsabella Damla Güvenilir'in
Yavuz Seçkin İsabella Damla Güvenilir’in

İsabella Damla Güvenilir, geçtiğimiz haftalarda yabancı bir isme sahip olması nedeniyle düşünülen Türklük konusunda yaptığı açıklamada “Babamın işleri nedeniyle gittiğimiz Amerika’da doğduğum için yabancılık çekmeyeyim diye ailem Damla isminin önüne İsabella adını takmışlar. Ben Karadeniz kızıyım, Trabzonluyum.” diye konuşmuştu.

İsabella Damla Güvenilir, küçük yaşta oyunculuk dünyasına adım atmış bir isim. Uzun yıllardır, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif isimli dizide çocuk oyuncu olarak rol alıyor. Yıllardır televizyon ekranlarında tecrübe sahibi olan İsabella Damla Güvenilir, küçük yaşına rağmen büyük bir başarı elde etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler