Ana SayfaÜnlülerYasin Obuz 'dan Bahar Candan 'a Şoke Eden Mesaj

İlgili Postlar

Yasin Obuz ‘dan Bahar Candan ‘a Şoke Eden Mesaj

Sosyal medyada yaptıkları ile çok konuşulan Bahar Candan, geçtiğimiz ay yalnızlıktan dert yanmış ve 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek karşılığında kendisine bir arkadaş aradığını duyurmuştu. Candan sonrasında ise Survivor ve Masterchef yarışmacısı Yasin’i işe aldığını sosyal medyadan paylaşınca Yasin Obuz’dan şaşırtıcı cevap aldı. Detaylar haberimizin devamında….

Bahar Candan Kimdir ?

Yasin Obuz “Paçoz”

Geçtiğimiz aylarda Bahar Candan 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek karşılığında kendisine bir arkadaş aradığını duyurmuş ve ardından “Yasin Obuz CV’sini gönderdi fakat ABD’de olduğu için Türkiye’ye gelince işe başlayacak. Sigortası olacak. Aylık 5 bin TL’ye arkadaşım olacak” demişti.

Yasin Obuz’un Bahar Candan’a verdiği yanıt herkesi şoke etti. Obuz şu sözleri paylaştı;

“Bahar seni 5 bin TL’ye değil 100 bin TL’ye bile yanımda gezdirmem. Benim deliliğim zekiliğimden seninki aptallığından kaynaklı olduğu için ayrı dünyaların insanlarıyız anlayacağın. Ben şaka yapmıştım ve sen bunu anlamayacak kadar salak olduğun için her yere yaydın, ee bir de üzerimden prim yapmaya kalkmışsın peki şimdi seni benden kim koruyacak? Dua et kadınsın yoksa kafes dövüşü yapardık. Sen kimsin sana yemek yapıp seni koruyalım paçoz.”

Candan yaptığı paylaşımında “Bunun gibiler ancak benim gibi iyi niyetli kızları kandırabilir. Beni yemeğe çıkarmıştı iş konulu sohbet edip yemek yemiştik bu kişiyle” dedi.

Bahar Candan Darp Edildi

Yarıştığı moda yarışmalarıyla şöhrete kavuşan fenomen isim Bahar Candan, tatil için gittiği Uludağ’da felaketi yaşadı. Bir şahsın saldırısına uğrayan Candan’ın yüzü tanınmayacak hale geldi. Ablası Nihal Candan tarafından İstanbul’a getirtilen Bahar Candan’ın yüzüne estetisyenler, 10 dikiş attı.

Bahar Candan’dan Darp Açıklaması

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler