Ana SayfaÜnlülerGünel Zeynalova 'ya Gelinlik Giymek Nasip Olmadı

İlgili Postlar

Günel Zeynalova ‘ya Gelinlik Giymek Nasip Olmadı

İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen ve ‘Didem’ şarkısı ile ünlenen Azeri kızı Günel Zeynalova ‘ya gelinlik giymek nasip olmadı.

Aldatıldığını Öğrendi!

Gelinlik provasındayken Ebru Gündeş ile aldatıldığımı öğrendim” açıklamalarıyla gündem olan, Azeri kızı Günel Zeynalova’nın bir kere daha nişanlandığı öğrenildi. Reza Zartap’tan sonra kimse ile aşk yaşamadığı konuşulan Günel’in iş insanı Cem Ozan Torunlar’la nişan fotoğrafları ortaya çıktı. Günel’in iş insanıyla üç yıl aşk yaşadığı öğrenildi. Azeri kızı bu ilişkisinde de gelinlik provaları yaparken iş insanı Cem Ozan Torunlar’la anlaşamadıkları ayrılmışlar.

Hepsini Engelledim

Değişimiyle adından söz ettiren Zeynalova, estetikle bambaşka biri olduğunu ve Michael Jackson’a benzediğini yazan takipçilerini engellediğini dile getirdi.

Instagram hesabından bir video yayınlayan 35 yaşındaki Azeri kızı, konuyla ilgili şunları söyledi:

Bir video paylaştım. Videonun altına başladılar yine saçma sapan yorumlar yazmaya. ‘Aman değişmiş’, ‘Michael Jackson’a benzemiş’, ‘Niye bu kadar estetik yaptırdın?’ Saçma sapan şeyler… Ben onların hepsini engelledim. Kendinizi yorup, yazmayın çünkü ben kendi ellerime acıyorum.

Şarkıcı Günel’in kaç yüz çift ayakkabısı var? Açıkladığı rakam şoke etti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler