Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Hastaneye Kaldırıldı

İlgili Postlar

Seren Serengil Hastaneye Kaldırıldı

Bir süredir dumping sendromuyla mücadele eden ve bir deri bir kemik kalan Seren Serengil hastaneye kaldırılarak acil ameliyata alındı. Detaylar haberimizin devamında…

Seren Serengil kimdir?

Ameliyata Alındı

Magazin gündeminde yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Seren Serengil bir süredir dumping sendromuyla mücadele ediyordu. Serengil bugün sabah 05.30’da artan ağrıları sonucu hastaneye kaldırıldı. Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma, sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Serom az sonra maalesef ameliyata alınıyor. Sabah 5:30 aniden gelişen ve artan ağrılar sonucu hastaneye geldik. Yapılan kontrollerden sonra geçirdiği ameliyat sonrası safra kesesi çalışamayacak duruma gelmiş. Bu nedenle safra kesesi alınacaktır. Böbreklerde su içmemesinden ve yine geçirdiği ameliyattan dolayı böbreklerde oluşan taşlar kanalları tıkadığı için acilen ameliyata alınacaktır. Dualarınızla bugünleri atlatacak.”

Manevi Tazminat Ödemesi Kararı Alındı

Hadise Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’na açtığı tazminat davasını kazandı. İkili Hadise’ye 8’er bin TL tazminat ödeyecek.

Hadise’nin 2018 yılında Bodrum’da işlettiği mekana 1 milyon 900 bin liralık borcu sebebiyle icra geldiği iddialarını Seren Serengil ile Cengiz Semercioğlu sunduğu magazin programında konu etmiş ve yorumda bulunmuştu. Hadise, programda hakkında söylenen iddialara yönelik savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu ve dava dilekçesinde Serengil ve Semercioğlu’ndan 100’er bin liralık manevi tazminat talep etmişti.

İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde gerçekleşen duruşmada tarafların avukatları hazır bulundu. Davalı Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil’in avukatları, yapılan haberin hukuka aykırı olmadığını ve Hadise’nin haber sonrasında manevi zarara uğradığına dair kanıtın bulunmadığını belirterek, mahkemeden davanın reddini talep etti. Davanın kısmen kabulüne karar veren mahkeme ise davalılar Serengil ve Semercioğlu’nun Hadise’ye toplam 8 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi.

Seren Serengil’in iki doktorundan açıklama

Serengil “Hadise Çirkin”

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil ‘den şok edici Hadise yorumu geldi. Serengil Hadise’nin makyajsız görüntülerine şok edici yorumlar yaptı.

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil Hadise’nin makyajsız hali hakkında yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti. Magazin gündeminin konuşulduğu Söylemezsem Olmaz programında Serengil Hadise’nin makyajsız hali için “çirkin” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler