Ana SayfaDedikoduYasemin Allen'den Aşk Dolu Paylaşım

İlgili Postlar

Yasemin Allen’den Aşk Dolu Paylaşım

Geçtiğimiz haftalarda ayrıldıkları iddia edilen ve çıkan haberleri yalanlayan oyuncu çift, Yasemin Allen ile Tolga Güleç’ten yeni bir fotoğraf geldi. Sevgilisiyle verdiği pozu paylaşan 32 yaşındaki Allen, adeta aşkını haykırdı. Yasemin Allen’den aşk dolu paylaşım geldi. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı;

Yasemin Allen: “Çok Mutluyuz..”

Gülşen ve Müge’ nin hazırlayıp sunduğu magazin programı 2.Sayfa’ nın özel haberine göre; Geçtiğimiz İstanbul’ un popüler bir mekanından ayrlırken muhabirler tarafından görüntülenen güzel oyuncu, “Birlikteliğimiz yeni başladı, çok mutluyuz. İlişkimize nazar değmesinden korkuyoruz” ifadeleriyle bu yepyeni aşkını itiraf etti… 

Yasemin Allen Tolga güleç Aşkından İlk Kare

Tolga Güleç’le aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Yasemin Allen, ilişkisi hakkında ilk kez konuşmüştü.

Yasemin Allen’de Modaya Uydu

Geçtiğimiz aylarda Etiler’deki Da Mario adlı mekandan çıkarken görüntülenen Yasemin Allen, sorular üzerine “Çok yeni başladı ilişkimiz. Çok mutluyuz. Dünya güzeli bir insan olduğu için nazar değsin istemem” dedi. Ünlü oyuncu, muhabirlerin “Yaklaşık 2 aydır birliktesiniz değil mi?” sorusuna da gülerek yanıt verdi: “Gün tutmuyoruz diyeceğim ama yalan söylemiş olurum, tutuyoruz. Çok teşekkürler.”

İkilinin Cumartesi günü öğlen saatlerinde paylaştığı video sevenleri tarafından da çok beğenildi. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayan çiftin ilişkilerine ne zaman başladıkları bilinmese de mutlulukları gözlerinden okunuyor.

Yasemin Allen’den Aşk Dolu Paylaşım

Mutlu birliktelikleri devam eden Yasemin Allen (32) ile sevgilisi Tolga Güleç (40) bielikte bir davete katıldı. Çift, gecede birlikte objektif karşısına geçti. Yasemin Kay Allen, sevgilisiyle verdiği bu pozu sosyal medya hesabından, “Seni sevmek ne muhteşem bir şey!” notuyla paylaştı. İkilinin neşeli halleri dikkatlerden kaçmazken, ünlü oyuncunun gönderisine beğeni yağdı.

Yasemin Allen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler