Ana SayfaDedikoduHazal Kaya ve Ali Atay Çiftinden Yeni Paylaşım

İlgili Postlar

Hazal Kaya ve Ali Atay Çiftinden Yeni Paylaşım

2019 yılından bu yana yönetmen ve oyuncu Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren Hazal Kaya, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman oğlu ve eşini de paylaşan ünlü oyuncu paylaşımlarına yenisini ekledi Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden yeni paylaşım geldi. İşte ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım;

“Feci Kocam Köylüyüm”

“Ben feci kocam köylüyümdür” diyen Hazal Kaya, “Çok aşığım. Ve biraz içtikten sonra Ali’ye ne kadar aşık olduğumu herkese anlatmak zorundaymışım gibi bir duyguyla yaşıyorum. Kimse bunu dinlemek istemiyor. Ve Ali inanılmaz utanıyor böyle şeylerden” ifadelerini kullanmıştı.

Çeşme’de Objektiflere Takıldılar

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kaya, geçtiğimiz hafta Selin Şekerci ve Demet Özdemir ile tatil sezonunu açtı. Çeşme’de deniz ve güneşin tadını çıkaran ünlü oyuncuların plaj keyfi objektiflere de yansıdı.

Hazal Kaya ve Demet Özdemir suya girip serinlerken Selin Şekerci şezlongunda güneşlenmeyi tercih etti, ancak arkadaşlarının ısrarları üzerine güneşlenmeyi bırakıp yanlarına gitti. Oyuncular, güzellikleriyle tüm bakışları üzerine topladı.

Hazal Kaya Kendini Tiye Aldı

Hazal Kaya’nın güneş yanığına maruz kaldığı da gözlerden kaçmadı. Güzel oyuncu o halini paylaşarak kendisini tiye aldı. Hazal Kaya bikinili halini paylaşıp şunları yazdı:

Selam! Çantanızda 50 faktör güneş kremi taşımanız sizi güneşten korumaz.

Hazal Kaya ve Ali Atay Çiftinden Yeni Paylaşım

Güzel oyuncu, son olarak eşi Ali Atay ile çektiği fotoğrafları takipçileriyle paylaştı. İlk kareye “Tam selfie çekiyordum. ‘Dur ben çekeyim’ dedi” notunu düşen Hazal Kaya, ardından flu bir kare yayınladı. Keyifli olduğu gözlerden kaçmayan ünlü isim, bu fotoğrafı da “Eşimin çektiği selfie’ye bakın” diyerek paylaştı.

Hazal Kaya kimdir?

Ali Atay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler