Ana SayfaDedikoduHazal Kaya'dan Fikret Ali Paylaşımı

İlgili Postlar

Hazal Kaya’dan Fikret Ali Paylaşımı

Son dönemde yer aldığı projeler ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıklıkla söz ettiren başarılı oyuncu Hazal Kaya oğlunu sosyal medya hesabından paylaştı. Hazal Kaya’dan Fikret Ali paylaşımı geldi. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı;

Hazal Kaya Eşi Ali Atay’ ın Doğumgününde Adeta Aşkını Haykırdı!…

2019 senesinde oğlu Fikret’i kucağına alan Hazal Kaya, Üç kişilik çekirdek ailesiyle huzurlu bir yaşam sürüyor. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan  ünlü oyuncu son paylaşımıyla yine ilgi odağı oldu.

Hazal Kaya, eşi Ali Atay’ın doğum gününü kutladığı o kareler ile aşkını bir kez daha haykırırken ünlü oyuncu paylaşımında 46 yaşına basan Ali Atay’ a “Sana çok aşığım” diyerek seslendi. Komik anlarından bir videoda paylaşmayı ihmal etmeyen Hazal Kaya,’nın gönderisine resmen beğeni yağdı. Burcu Kara, Şükran Ovalı, Merve Özbey ve Bilgi Önal gibi çok sayıda ünlüden kalp ve nazar boncuğu emojileri geldi.

Hazal Kaya kimdir?

Ali Atay kimdir?

Hazal Kaya: “Acayip Kocam Köylüyüm”

*Ben feci kocam köylüyümdür. Çok aşığım. Ve biraz içtikten sonra Ali’ye ne kadar aşık olduğumu herkese anlatmak zorundaymışım gibi bir duyguyla yaşıyorum. Kimse bunu dinlemek istemiyor. Ve Ali inanılmaz utanıyor böyle şeylerden…”

Hazal Kaya Açıklamalarıyla Sevenlerini Heyecanlandırdı…

Hazal Kaya’dan Fikret Ali Paylaşımı

6 Şubat 2019 tarihinde beş yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran Hazal Kaya-Ali Atay çifti, aynı yıl kasım ayında oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına alarak, ilk kez anne-baba olma sevincini yaşamıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Kaya, sosyal medya hesabından oğlu Fikret Ali’yi paylaştı.

Oğlunun köpeğine sarılmaya çalıştığı anı takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, paylaşımına; “Kankalar” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler