Ana SayfaDedikoduGülşah Saraçoğlu'nun Eski Sevgilisi Gökhan Göz'den Olay Açıklama

İlgili Postlar

Gülşah Saraçoğlu’nun Eski Sevgilisi Gökhan Göz’den Olay Açıklama

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile bir ayrı bir barışık ilişkisi olan Gökhan Göz geçtiğimiz gün İstanbul’da bir mekandan çıkarken yakalandı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Gülşah Saraçoğlu’nun eski sevgilisi Gökhan Göz’den olay açıklama geldi. İşte Gökhan Göz’ün o açıklaması;

Canlı Yayını Bastı!

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu karantina günleri başlamadan önce iş insanı Gökhan Göz’den ikinci kez ayrılmıştı. Ardından Gökhan Göz Tuğçe Tayfur ile flört ederken, Gülşah Saraçoğlu hayatına kimseyi almamıştı. Eski sevgililer, birbirlerine bir şans daha vermiş ama yine ayrılmıştı.

Geçtiğimiz sene Aralık ayında Saraçoğlu’nun eski sevgilisi instagram üzerinden canlı yayın yaptığı sırada modacı eski sevgilisinin yayınını bastı ve küfürler yağdırdı. Saraçoğlu’nun instagram üzerinden gerçekleşen canlı yayına yaptığı yorumlar gündeme damgasını vurdu.

Saraçoğlu “Hayatımdaki en büyük pişmanlığım” deyip ard arda küfürler yağdırmıştı. Ünlü modacı eski sevgilisi Gökhan Göz’ün yanındaki kadınlara da demediğini bırakmamamıştı. Gelen yorumları fark etmeyen Gökhan Göz ise canlı yayınına ara vermeden devam etmiş ardından Saraçoğlu o an ki krizi yönetemediğine dair bir açıklama yapmıştı.

Yeniden Ayrıldılar

Olaylı ayrılığın ardından bir süre sosyal medya üzerinden atışmalara devam eden ikili yeniden bir araya gelmişti. İlişkilerine bir şans daha vermek isteyen çift yine kavga ederek yollarını ayırmış adından Saraçoğlu’nun adı Deha Bilimlier’le aşk dedikodularına karışmıştı. Bir süredir görüntülenmeyen Gökhan Göz dün Watergarden’da kameralara yakalandı.

Gülşah Saraçoğlu’ nun Kalçasına Kadar Olan Yırtmacı Düğüne Damgasını Vurdu…

Gülşah Saraçoğlu’nun Eski Sevgilisi Gökhan Göz’den Olay Açıklama

İş insanı Gökhan Göz, “Yakında gerçekleşmesini istediğim ve hayata sunacağım bir işle alakalı görüşmem vardı. Onunla ilgili toplantı yaptık” ifadelerini kullandı.

Modacı Gülşah Saraçoğlu’ndan olaylı bir şekilde ayrılan Göz, aşk hayatıyla ilgili sorusu üzerine, “Her şey geçmişte kaldı. Ben unuttum birçok şeyi. Şu an kalbim boş ama ‘Şimdilik’ diyelim. Hayat devam ediyor” diyerek, kalbini aşka kapatmadığını dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler