Ana SayfaÜnlülerMekanın Sahibi Spotify’dan kaldırıldı

İlgili Postlar

Mekanın Sahibi Spotify’dan kaldırıldı

Dünyaca ünlü müzik platformu Spotify, bir çok şarkıcının şarkısını bünyesinde bulunduruyor. Yaşanan son gelişmelere göre Norm Ender’in Mekanın Sahibi şarkısı Spotify’dan kaldırıldı.

Mekanın Sahibi

Ülkemizin sevilen rap sanatçılarından Norm Ender adıyla tanınan Ender Eroğlu uzun bir aradan sonra hızlı bir geri dönüş yapmıştı. Uzun yıllardır müzik piyasasında olan sanatçının eskisi gibi son parçası da büyük ses getirmişti. Mekanın Sahibi şarkısında gündemdeki çoğu rapçiyi eleştirmesiyle gündem olmuştur.

Yung Slatt çalıntı iddiası

Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway tarafından seslendirilen “Work My Move” isimli şarkısıyla benzerliği olduğu söylentiler arasında. Instagram üzerinden Norm Enderi etiketleyerek “Norm Ender etiketinde herkese ihtiyacım var, çünkü o benim beat’imi çaldı” sözleriyle gündem oldu. YouTube üzerinden yüz milyon izlenmeyi aşan şarkının çalıntı olup olmadığı merak konusu. Mekanın Sahibi şarkısında rap sanatçılarını “Amerikan Özentisi” olmakla suçlayan Norm Ender, sosyal platformlarda da dalga konusu oldu. Twitter’da kısa sürede çok konuşulan konu çoğu kullanıcının Mekanın Sahibi geri gitti şeklinde dalga konusu oldu.

Birçok müzik platformunda ve özellikle YouTube‘da dinlenen parça, arşivi en geniş servislerden biri olan Spotify’dan kaldırıldı. Henüz resmi bir açıklama gelmezken, ilgili şarkının remix versiyonları hâlâ platform üzerinden dinlenebilir durumda.

Norm Ender Kimdir?

Yaşanan son gelişmelere göre Norm Ender’in Mekanın Sahibi şarkısı Spotify’dan kaldırıldı.
Yaşanan son gelişmelere göre Norm Ender’in Mekanın Sahibi şarkısı Spotify’dan kaldırıldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler