Ana SayfaÜnlülerMr.Jade Oyuncu Oluyor

İlgili Postlar

Mr.Jade Oyuncu Oluyor

Ünlü iş adamı ve şarkıcı Mr.Jade oyunculuk için teklif yağıyor. Üst üste gelen tekliflerin ardından oyunculuğa olumlu bakmaya başlayan Mr. Jade, sürpriz bir proje ile seyirci karşısına çıkacak.

Oyunculuk Kariyerine Başlıyor

Müzik kariyeri ile yurtdışında ünlenen ve kariyerine artık Türkiye’de yön veren Mr. Jade oyunculuğa olumlu bakıyor. Şarkıları ile beraber bulunduğu sosyal sorumluluk projelerinde de adından sıkça söz ettiren sanatçı, bunun yanı sıra Söylemezsem Olmazsın ünlü sunucusu Bircan Bali ile çıkan müstehcen pozları ile de bir dönem gündem olmuştu.  İkilinin birlikte olduğu dönemde Mr. Jade evli olduğu konuşuluyordu bu açıdan ikili birçok eleştiri almıştı. Hatta o  dönem Nihat Doğan’ın bir sosyal medya paylaşımında “Ey ekranların Namus TÜCCARLARI!!! Vallahi incittiğiniz yerden incinecek, kırdığınız yerden kırılacaksınız. Vallahi! Gerçeklerin er veya geç ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır” sözlerini kullanması ikiliye gönderme olarak algılanmıştır. Aynı zamanda Mr. Jade İsmail Yk’nın öz yeğenidir ve gerçek adı Özgür Şendir.

Sevenlerini Şaşırtacak

Sinema ve dizi yapımcılarının radarında olan Mr. Jane yapımcılardan art arda teklifler alıyor. Şu an projeleri değerlendirme aşamasında sürpriz bir proje ile sevenlerini şaşırtmak isteyen ünlü sanatçı, bakalım aldığı tekliflerden hangisini kabul edip bizi daha çok şaşırtacak.

Ünlü iş adamı ve şarkıcı Mr.Jade oyunculuk için teklif yağıyor
Ünlü iş adamı ve şarkıcı Mr.Jade oyunculuk için teklif yağıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler