Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz Ayrılık Hakkında İlk Kez Konuştu!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Ayrılık Hakkında İlk Kez Konuştu!

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ayrılığı uzun bir süredir gündemde. Geçtiğimiz haftalarda yaklaşık bir buçuk senelik ilişkilerini noktalayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli sevenlerini üzmüştü. Ayrılmaları hakkında birçok iddiaya maruz kalan çiftin bir açıklama yapmaması da ayrılığın perde arkası hakkında kafalarda daha çok soru işareti uyandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalanan Cem Yılmaz ayrılık hakkında ilk kez konuştu.

Defne Samyeli’den Özel Hayat İsyanı

Uzun bir süredir ayrılığı nedeniyle konuşulan ve kıskançlık iddialarına maruz kalan Defne Samyeli iddialara geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yanıt verdi. Özel hayatı hakkında kimseye bir açıklama yapmak zorunda olmadığının altını çizen Samyeli, basında yer alan haberleri de sert bir dille eleştirdi.

Defne Samyeli Cem Yılmaz’ı Sildi!

Serenay Sarıkaya’ya Yol Şaşırtan Soru

Cem Yılmaz‘la adı aşk dedikodularına karışan Sereney Sarıkaya her zaman olduğu gibi bu defada iddialar hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yakalanan Sarıkaya kendisine sorulan Cem Yılmaz soruları karşısında oradan biran önce uzaklaşmaya çalışırken yolunu şaşırdı. Basından kaçmak için bir erkek kuaförünün önüne gelen ve ardından geri dönerek arabasına binen Sarıkaya olay ardından bu iddialara sert bir tepkiyle yanıt verdi.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Cem Yılmaz Ayrılık Hakkında İlk Kez Konuştu!

“Söylemesem Olmaz” programında ortaya atılan Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya aşkının gerçek olmadığı ortaya çıktı.  Hafta sonu kitap fuarına giden Cem Yılmaz objektiflere yakalandı. Kendisine sorulan ayrılık ve ilişki iddialarına karşılık Cem Yılmaz ” Hayır, bu haberlerin gerçekliği yoktur” açıklamasını yaptı. Hatırlarsanız Hakkında çıkan bu iddialara sinirlenen Sarıkaya’da programa 100 Bin Tl’lik tazminat davası açmıştı. Kısacası açıklamalar ve açılan tazminat davasına bakacak olursak bunca itirazın ardından Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’yı el ele görmeyi beklemediğimizi ve kanıtlara dayandırılmayan ilişki iddialarının spekülasyonlardan ibaret olduğunu söyleyebiliriz.

Cem Yılmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler