Ana SayfaÜnlülerYasak Elma’nın setindeki taciz iddiasından sonra Talat Bulut’u oynatmaktan vazgeçti!

İlgili Postlar

Yasak Elma’nın setindeki taciz iddiasından sonra Talat Bulut’u oynatmaktan vazgeçti!

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut’un tacizi iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Talat Bulut’un ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde, kostüm asistanı Özge Şimşek’i taciz ettiği iddia edilmişti. Talat Bulut iddiaları yalanlasa da hakkında dava açıldı. Oyuncunun dizi dışındaki işleri de iptal edilmeye başladı. İşte detaylar…

Taciz skandalı sonrası Talat Bulut bakın suçu kime attı!

 Talat Bulut ‘Mucize 2’ Filminde Yer Almayacak…

Ünlü oyuncu Talat Bulut zor günler geçiriyor. İddialar gündemi sarstı, tepkiler büyüyor. İddialar yargıya taşındı. ‘Mucize 2’ filmini çekmeye hazırlanan Mahsun Kırmızıgül, Talat Bulut’a rol verecekti. Ünlü oyuncu Talat Bulut ile anlaşma sağlanmıştı. Fakat skandal iddianın üzerine Talat Bulut’u kadrodan çıkardı. Yeni bir oyuncu arayışı nedeniyle çekimleri de durdurdu. Talat Bulut ‘Mucize’nin ilk serisinde ‘Öğretmen Mahir’ rolündeydi. Fakat Talat Bulut ‘Mucize 2’ filminde yer almayacak. Tepkiler artmaya başladı…

Talat Bulut Kimdir?

Yönetmen ve Yapımcılar’da Ortak Bir Açıklama Yapmıştı!

Türkiye sinema sektörüne emek veren yapımcı ve yönetmenler olarak, ülkemizde her alanda olduğu gibi, sektörümüzde de kadın çalışanlara yönelik taciz ve istismar olayları yaşandığını biliyoruz ve setlerimizde bu olayların son bulması için elimizden geleni yapıyoruz.

Yasak Elma adlı televizyon dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut’un, sette bir kostüm asistanını taciz ettiğini, kostüm asistanı genç kadının süreci yargıya yansıtma kararıyla birlikte öğrendik.

Bizler, Türkiye toplumunda taciz ve istismar vakalarını ifşa etmenin kadınlar için ne kadar zor olduğunu biliyoruz, ‘kadının beyanı esastır’ ilkesine inanıyoruz.

Yargıya taşınmakta olan bu taciz vakasında, kostüm asistanı arkadaşımızın yanında olduğumuzu, bundan sonra filmlerimizde adı tacize karışmış isimlere yer vermeyeceğimizi kamuoyu önünde açıklıyoruz.

Yasak Elma Kadın Oyuncularından Açıklama!

Son dönemde gündeme bomba gibi düşen Talat Bulut taciz iddiaları ile gündemde çok konuşulmuştu. Kamuoyunda geniş yankı uyandıran olayın ardından Yasak Elma dizinin kadın oyuncuları da sosyal medya hesaplarında bir açıklama yayınladılar. Yasak Elma dizisi kadın oyuncuları sessizliğini bozdu…

İçine düştüğümüz talihsiz meseleye dair, #yasak elma kadınları olarak, elbette bir çift sözümüz olacaktır; ancak yargılama sürecini etkilememek adına şimdilik yorum ve açıklama yapmamayı tercih ediyoruz.

Kadına yönelik her türlü şiddet, fiziksel veya cinsel tacize karşı olduğumuzu ve bunu doğuran her türlü olumsuz tutum ve davranışları ortadan kaldırmak adına verilen mücadelede kadın olarak dayanışma içerisinde olacağımızı bildiririz.

Şevval Sam, Eda Ece, Şafak Pekdemir Mengü, Sevda Erginci, Neslihan Yeşilyurt, İrem Kahyaoğlu, Nilgün Türksever”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler