Ana SayfaÜnlülerTaciz skandalı sonrası Talat Bulut bakın suçu kime attı!

İlgili Postlar

Taciz skandalı sonrası Talat Bulut bakın suçu kime attı!

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece gibi ünlü isimlerin yer aldığı ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde Talat Bulut’un kostüm asistanı Özge Ş.’yi taciz ettiği iddiaları sonrası olayın yankıları sürüyor. Olay son dönemde büyük yankı uyandırdı. Gelişmelerin ardından Talat Bulut’un kendisi, set arkadaşları ve avukatı olay hakkında görüşlerini bildirmişti. Son olarak ise aralarında Ahu Öztürk, Kenan Tekeş, Seren Yüce ve Tolga Karaçelik gibi isimlerin olduğu 56 yapımcı ve yönetmen Bulut’a film ve dizilerinde yer vermeyeceklerini bildirdi. Talat Bulut’a şok üstüne şok… Bakın ünlü oyuncu Talat Bulut kimleri suçladı?

Taciz İddiaları İle Gündeme Gelen Talat Bulut, Havaalanında Görüntülendi

“Son bir kaç gündür hakkımda çıkan asılsız iddiaları şaşkınlıkla izliyorum”

İddiaları yalanlayan Talat Bulut şu sözlerle yanıt verdi: “Son bir kaç gündür hakkımda çıkan asılsız iddiaları şaşkınlıkla izliyorum. Gerçekle hiçbir alakası olmayan bu ithamlar beni ve ailemi çok üzdü. Bu gerçek dışı iddiayı ortaya atan ilgili kişi ve bilip bilmeden karalayıcı yorum yapıp hakaret eden herkes hakkında yargı yoluna başvuracağımı kamuoyunun bilgisine sunarım”

Talat Bulut Kimdir?

“Trollerin zararını çekiyorum, onların işi”…

Taciz iddiasının ardından ilk kez görüntülenen oyuncunun tanınmamak için başını öne eğdiği görüldü. Gazetecilere açıklama yapmayan Bulut, bir süre kafede oturduktan sonra görüntülendiğini fark edince Havalimanı’ndan hızla ayrılırken şu sözlerde bulundu; Atatürk Havalimanı’nda görüntülenen Talat Bulut, yaşadıklarını troll saldırısı olarak değerlendirip, “Trollerin zararını çekiyorum, onların işi” dedi.

Özge Şimşek’in avukatı Sibel Önder’in, Açıklamaları!

Özge Şimşek’in avukatı Sibel Önder, dün Kartal Anadolu Adliyesi’nde şunları söyledi: Talat Bulut’un açıklamasının gerçeklikle ilgisi yok. Savunmasının içeriği saldırgan, agresif ve müvekkilimi karalamaktan ibarettir. Müvekkilim birçok kadının yaptığı gibi susmayı değil, kadınların makus talihine baş kaldırmayı seçti. Popülerlik peşinde koşan bir kadın değil, bedenine ve ruhuna sahip çıkan güçlü kadını temsil etmektedir. Talat Bulut ‘Sözkonusu şikayeti neden 5 gün sonra yaptın?’ diyerek kendisini haklı göstermeye çalışsa da kanun; tacize uğrayan mağdurların yasadıkları travmayı hesaplayarak şikayet süresini 6 ay olarak belirlemiştir. Talat Bulut’un menajeri müvekkilimin erkek arkadaşını arayıp uzlaşma sağlamaya çalıştı. Ama bunu da inkar ettiler. Tarafların kullandıkları cep telefonlarının kaydı sayesinde söz konusu inkarın asılsızlığı ortaya çıkacak. Avukat, dizi oyuncularının ve çalışanlarının gerekli durumlarda Özge Şimşek için tanıklık yapacağını da açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler