Ana SayfaDizilerYasak Elma Karantina Günleri Videosu Büyük Beğeni Topladı!

İlgili Postlar

Yasak Elma Karantina Günleri Videosu Büyük Beğeni Topladı!

Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisinin çekimleri virüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı durduruldu. Dizinin oyuncuları sosyal medya hesaplarından ‘Evde Kal’ çağrısı yaptı. Bir de dizisi karakteriyle görüntülü görüşme yaparak bir video çektiler. Yasak Elma dizisinin karantina günleri videosu büyük beğeni topladı.

Pazartesi Dizileri 2020

Yasak Elma Karantina Günleri Videosu!

Yasak Elma dizisinin oyuncuları da herkes gibi virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkmıyor ve bir birleriyle görüntülü görüşüyorlar. Bunu bir parodi haline getirip her hafta yayınlayacaklarını Şevval Sam, sosyal medya hesabından duyurdu. Videoda; Ender, önce Yıldız’la görüntülü konuşuyor. Daha sonra Yıldız, Halit’e bağlanıyor. Halit, onu dışarı çıkmaması konusunda uyarıyor. Caner ile Emir’de canlı yayına bağlanıp karantina günlerini anlatıyor.

İşte Yasak Elma oyuncularından karantina günleri videosu….

YASAK ELMA 74. BÖLÜM SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Halit, artık eski gücüne kavuşur. Ancak bumu herkesten saklar. Şimdiki tek amacı ise, Yıldız’ı tekrar elde edip onunla evlenmektir. Onun için bir yalan uydurup Yıldız’ın evine yerleşir. Yıldız, Kerim’in şirkette CEO olduğunu öğrendikten sonra onu Halit’in yanında daha önceden tanımamış gibi davrandığı için çıkmazda kalıp Ender’le buluşup ona akıl danışır.

Ender, Şahika’nın Kerim’den hoşlandığını anlayıp onları buluşturacak bir yemek hazırlar. Yemekte Kerim’in, Yıldız’la ilgilendiğini anlayan Şahika onu kıskanıyor. Halit, Erim’e çok istediği okuldan burs ayarlar. Ancak Erim, bunu babasının yaptığını bilmeden aldığı gitar hediyesiyle mutlu olur. Ama Ender, bunu Halit’in yaptığını anlar.

Yıldız’ın evinde kalmaya başlayan Halit, Yıldız’ın yemekten eve dönmesini saatlerce bekler. Halit, Zehra ile konuşup onun bir yardım almasını ister. Zehra. babasının teklifini kabul eder. Halit, kahvaltıda, Yıldız’la gündüz görüşmek istediğini söyler. Asuman durumu anlayıp, kızını bu konuda uyarır.

Şahika, bankaların Halit’in mal varlığını satışa çıkarılacağı gün yalıyı alacağından emin oraya gidip, orada düzenleme yapmaya başlar. Ancak Yıldız’ı karşısında görünce şaşırır. Üstüne birde Halit, merdivenlerden inip kendi evini tekrar satın aldığını söyleyince donup kalır. Bu arada Kerim, Argun Holdingin kasasını boşaltmaya hazırlanan büyük bir hızsız olduğu anlaşılır.

Yasak Elma Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler