Ana SayfaDizilerYasak Elma, izleyicisini şaşırttı!

İlgili Postlar

Yasak Elma, izleyicisini şaşırttı!

Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan ve başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Sevda Erginci, Eda Ece ile Onur Tuna’nın rol aldıkları dizinin 9. bölüm 2. tanıtımını izleyenler çok şaşırdı! Sevilen dizi, ekranda yer almaya devam ediyor. Peki bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizi de neler olacak? Heyecanlı bir bölüm izleyicileri bekliyor. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Yasak Elma dizisinde 3 bilinmeyen!

Dizi Sosyal Medya Üzerinden Eleştirildi…

Dizinin yeni bölümünde Alihan ve Zeynep’i ayırmak için kafa karıştırmak için ortaya çıkan falcı, çok saçma bulundu. Sosyal medyada diziye tepkiler yağdı. Yeni bölümde bir falcının yer aldığını gören izleyenler “Bir falcımız eksikti. Ne alakası var? Bir de cin çağırsınlar, tam olsun, saçmalık” şeklinde eleştirilerde bulundu. Sosyal medya gündeminde çok konuşulan dizi, olumlu olumsuz eleştiriler almaya devam ediyor. İzleyiciler dizi ile ilgili görüşlerini, belirtmekte.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Ender, Yıldız ve Halit’in arasına kara kedi sokmaya çalışırken, Alihan ve Zeynep aşkı da bu durumdan etkilenecek. Ender’in teşvikleriyle annesinin falcı ısrarına, Alihan ters tepki veriyor. Ancak görünen o ki bu falcı ortalığı karıştıracak. Dizide şaşırtıcı anlara sahne olacak. Dizinin takipçileri ise bu durumdan çok rahatsız oldu. Bu olayı gereksiz buldular. Bu akşam yeni bölümü ile yayınlanacak olan dizi, şimdiden takipçileri tarafından merak konusu oldu. Bakalım neler olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler