Ana SayfaDizilerSöz dizisinin Ateş’i Sevgilisiyle görüntülendi!

İlgili Postlar

Söz dizisinin Ateş’i Sevgilisiyle görüntülendi!

Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan ve reytingleriyle kanalı mutlu eden Söz dizisinde Ateş karakterini canlandıran Eren Vurdem, sevgilisi ile görüntülendi. Peki Eren Vurdem nasıl tepki verdi? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Söz’ün yeni tanıtımını izleyenler müziğe bayıldı!

Yakışıklı Oyuncu Başarısı İle Gündemde…

Ekranların karşısına ilk olarak 2009 yılında yayınlanan Hesaplaşma dizisiyle geçti. Daha sonra Fox TV İnadına Aşk dizisinde Çınar Barutçu rolüyle ekranların karşısında olan Eren Vurdem, dizide de kısa zamanda izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Söz dizisinde ise Görevi İstihbarat Uzmanıdır. Rütbesi Başçavuştur. Söz dizisi oyuncuları  arasında karabatak lakaplı Ateş yetimdir. Annesi de babası da bayrağıdır. Timin en neşelisidir. Eğlenmeyi sever. Kamuflaj ve kılık değiştirme ustasıdır. Aynı zamanda çapkındır. Girdiği her görevde illa bir kadının kalbini kazanır. Birçok dizi ve film projesinde yer alan başarılı oyuncu, yakışıklılığı ve oyunculuktaki başarısıyla kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor.

Erdem Vurden Kimdir?

Yakışıklı Oyuncu Fena Yakalandı…

El ele yürüyen Eren Vurdem ile sevgilisi, gazetecileri fark edince panik yaptı. Birbirlerinden ayrılıp koşar adım kaçan ikili, en yakınlarındaki bir mekana girerek, görüntülenmekten kurtulmaya çalıştı. Bu olay sosyal medya gündeminde çok konuşuldu. Yakışıklı oyuncu bu davranışı ile, sosyal medya gündeminde acemi bulundu. Eren Vurden acemice kaçışı komik yorumlara neden oldu. Bakalım yakışıklı oyuncu, bu görüntüler için neler söyleyecek? Nasıl bir tepki verecek?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler