Ana SayfaDizilerYasak Elma dizisine sürpriz bir karakter katılıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma dizisine sürpriz bir karakter katılıyor!

Ekranın fenomen dizileri arasına giren Yasak Elma dizisi, tüm hızıyla devam ediyor. Pazartesi günleri FOX’ta izleyiciyle buluşan ve başladığı günden beri büyük beğeni toplayan “Yasak Elma” dizisine sürpriz bir isim katıldı. Diziye katılan bu sürpriz isim kim? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Yasak Elma dizisinde bir karakter var ki… dönüş yapmayı iyi beceriyor!

Yasak Elma Dizisi’ne Yeni Oyuncu Sürprizi…

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı ‘’Yasak Elma’’ kadrosuna başarılı oyuncu Gün Akıncı dahil oldu.  Gün Akıncı, 21 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak olan dizinin 10. bölümünden itibaren “Cem” karakterine hayat verecek. Cem, Zeynep’in (Sevda Erginci) çalıştığı sirketin yeni genel müdürü olarak izleyici karşısına çıkacak. Biakalım izleyici yeni oyuncuyu beğenecek mi?

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Gün Akıncı Kimdir?

Gün Akıncı, 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. 15 yaşından beri basketbol oynayan Gün Akıncı, 18 yaşındayken Efe’in pilot takımı Pertevniyal’in A takımı kadrosuna kadar yükselmiş ancak sakatlanıp bırakmak zorunda kalmıştır. Daha sonra modellik yapmaya başlayan Gün Akıncı oyuncu olmaya karar verip bunun üzerine eğitimler almıştır. Fox Tv’de yayınlanan; başrolü Fikret Kuşkan, Ebru Aykaç ve Emel Çölgeçen’in paylaştığı Kırlangıç Fırtınası dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Yusuf karakterini canlandırmaktadır. Başarılı oyuncu ekran gündeminde, oyunculuğu ile beğenildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler