Ana SayfaÜnlülerYasak Elma Dizisine Erdal Özyağcılar Transferi

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisine Erdal Özyağcılar Transferi

Yasak Elma dizisine Erdal Özyağcılar transferi. Usta oyuncu son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisi ile izlemiştik. Erdal Özyağcılar’ın Yasak Elma kadrosuna katılması ile tüm dengeler değişecek. Detaylar haberimizde…

Erdal Özyağcılar Kimdir?

Yasak Elma’ya Yeni İsimler

Ekranların fenomen dizisi Yasak Elma’nın son bölümünde Yiğit ve Şahika iş birliği yaparak Ender’in Halit’den boşanmasını sağlıyor. Mert, Kerim’e ihanet edip onu şirketin kasasını soyarken yakalattırıyor. Kerim, hapsi boyluyor. Kendisi ise Halit’in gözüne girip Zehra ile evleniyor. Yıldız, oğlunun velayet davasını kaybediyor. Halit, uzaklara gideceğini ve şirketin yönetimini Mert’e bırakacağını açıklayınca Şahika ile Ender, onunla konuşmak için yalıya gidiyor. O sırada Halit, Yıldız’ın gizlice gelip oğlunu sevdiğini öğrenip onunla tartışıyor. Ender ile Şahika, araya girip onları ayırmaya çalışırken Halit, merdivenlerden düşüp ölüyor.

Erdal Özyağcılar Hangi Rol ile Diziye Dahil Oluyor?

Halit’in ölmesinin ardından diziye yeni isimler dahil oldu. Geçtiğimiz haftalarda Berk Oktay’ın dizide yer aldığı haberleri gelmişti. Dizinin yayınlanan yeni fragmanında Erdal Özyağcılar’ın da dizinin kadrosuna dahil olduğu görüldü.

Yasak Elma 86. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Ender ve Şahika Üçlü İttifak Kuruyor!

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu; başrollerini Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’nin paylaştığı dizide Berk Oktay’ın oynadığı Çağatay karakteri dizide Yıldız’ın yeni aşkı oluyor. Erdal Özyağcılar ise canlandırdığı Hasan Ali Kuyucu karakteri ile Halit’in ölümünün ardından Argun Holding’in yeni ortağı oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler