Ana SayfaÜnlülerTimuçin Esen Koronavirüsü Yendi

İlgili Postlar

Timuçin Esen Koronavirüsü Yendi

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan oyuncu Timuçin Esen koronavirüsü yendi. Detaylar haberimizde….

Timuçin Esen Kimdir?

Timuçin Esen’in Sağlık Durumu Nasıl?

Şu sıralar Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı Ateş karakteri ile izlediğimiz oyuncu koronavirüse yakalanmıştı. Hekimoğlu dizisinin setine koronavirüs önlemleri kapsamında bir hafta ara verildiğinin duyurulmasının ardından dizi oyuncusu Esen’in koronavirüs testinin pozitif olduğu haberi şok etkisi yaratmıştı.

Yapımcılığını OJO Pictures’ın üstlendiği, başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın paylaştığı, Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu’nun setine koronavirüs tedbirleri kapsamında bir hafta ara verildiği duyurulmuştu.

Nurgül Yeşilçam’dan Timuçin Esen İle İlgili Paylaşım!

Hastanede yapılan dizi çekimlerine bir hafta ara verilen dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Bu hafta sağlık arası. Artan tedbirlerden ötürü bu haftalık ara veriyoruz. Unutmayın ki doktorların da önlem almaya ihtiyacı vardır” ifadeleri kullanılmıştı.

Oyuncunun aile bireylerinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından test yaptıran oyuncu koronavirüse yakalandığını öğrenmişti. Oyuncu evinde dinlerek koronavirüsü yendi. Koronavirüsü yenmesinin ardından setlere dönen oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler