Ana SayfaDizilerYasak Elma dizisindeki taciz iddialarında söz dizi yönetiminde!

İlgili Postlar

Yasak Elma dizisindeki taciz iddialarında söz dizi yönetiminde!

Yasak Elma dizisinde son günlerde gündemden düşmeyen taciz olayları henüz netlik kazanmazken konuyla ilgili dizinin yönetim ekibinden bir basın açıklaması geldi.

Son dönemlerde Yasak Elma dizisinin setinde taciz olaylarına yönelik farklı gelişmeler yaşanırken son olarak oyuncu Talat Bulut iddialar nedeniyle ifade vermek üzere çağırıldı. Taraflar arasında herhangi bir şekilde uzlaşma yaşanmadığı gibi sektördeki diğer oyuncuların da benzer iddialar ile açıklamalar yapması olayı farklı boyutlara taşıdı.

Sette taciz iddiasında yeni gelişme: Talat Bulut ifadeye çağrıldı

56 yapımcı ve yönetmen basın duyurusu yayınladı

Yasak Elma dizisinin yapımcı ve yönetmenlerden oluşan 56 kişilik grup tarafından yayınlanan basın duyurusu oldukça dikkat çekerken “Olayların son bulması için elimizden geleni yapıyoruz” denildi. Yapılan açıklamalarda taciz olayının gerçek olduğuna dair vurgulara da yer verilirken basın açıklamasının tam metni şöyle;

Türkiye sinema sektörüne emek veren yapımcı ve yönetmenler olarak, ülkemizde her alanda olduğu gibi, sektörümüzde de kadın çalışanlara yönelik taciz ve istismar olayları yaşandığını biliyoruz ve setlerimizde bu olayların son bulması için elimizden geleni yapıyoruz.

Yasak Elma adlı televizyon dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut’un, sette bir kostüm asistanını taciz ettiğini, kostüm asistanı genç kadının süreci yargıya yansıtma kararıyla birlikte öğrendik.

Talat Bulut’un taciz ettiği iddia edilen asistan Özge Şimşek’in avukatından son dakika açıklaması!

Bizler, Türkiye toplumunda taciz ve istismar vakalarını ifşa etmenin kadınlar için ne kadar zor olduğunu biliyoruz, ‘kadının beyanı esastır’ ilkesine inanıyoruz.

Yargıya taşınmakta olan bu taciz vakasında, kostüm asistanı arkadaşımızın yanında olduğumuzu, bundan sonra filmlerimizde adı tacize karışmış isimlere yer vermeyeceğimizi kamuoyu önünde açıklıyoruz.

Sektörümüzde kadına yönelik şiddet, taciz ve istismarın takipçisiyiz, kamera önündeki ve arkasındaki bütün kadın arkadaşlarımızın yanındayız.

Saygılarımızla…

Aralarında Ahu Öztürk, Ali Vatansever, Ayşe Ayben Altunç ve Ayşe Toprak gibi pek çok yönetmenin yer aldığı basın açıklaması oldukça dikkat çekti.

Eda Ece, Talat Bulut Hakkında İlk Kez konuştu!

Yasak Elma oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler