Ana SayfaDizilerSurvivor eleme adayları kimler oldu? Survivor'da adalar birleşti 3 isim elemeye kaldı...

İlgili Postlar

Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da adalar birleşti 3 isim elemeye kaldı…

Ekranın sevilen yarışma programı Survivor, ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Survivor 2018’in 12 Haziran Salı yayınlanan 96. bölümünde, hızlandırılmış çekimler sonrasında ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor yeni eleme sisteminde ilk eleme adayları kimler oldu? Survivor’da Acun Ilıcalı’nın açıkladığı yeni kurallarla adalar birleşti ve bireysel oyunlar başladı. Bireysel dokunulmazlıkları kimler kazandı?  Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

SURVIVOR’DA KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDEKİ FİNALE 3 HAFTA KALA YENİ KURALLAR…

Survivor’da Turabi ve Damla’nın şok sakatlıkları nedeniyle oyunlarda oynamayacak olması bireysel oyunları başlamasına neden oldu. Acun Ilıcalı, Survivor’da artık adaların birleştiğini ve bireysel oyunların başladığını duyurdu. Yarışmacılar hiç beklemedikleri bu gelişme karşısında çok şaşırdı. Survivor’da artık her aday kendi dokunulmazlığı için yarışacak ve bireysel dokunulmazlık sembolünü alan yarışmacı istediği kişiyi eleme adayı olarak gösterebilecek. Konsey oylamasında ise iki takım aynı anda oy kullanacak ve çıkan isim eleme adayı olacak.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU…

Survivor 2018’de bireysel oyunların  ardından ilk dokunulmazlık oyununda kızlarda dokunulmazlık sembolünü alan isim kim oldu? Finalde Nagihan ve Merve Aydın karşı karşıya geldi. Oyunu kazanan Nagihan kadınlarda bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu. Erkekler finalinde Anıl ve Adem karşı karşıya geldi. Finalde Anıl’ı yenen Adem dokunulmazlık sembolünü kazandı.

ELEME POTASINA KİMLER GİRDİ?

Survivor’da  eleme konseyi yapıldı. Takımların birlikte oy kullandığı ilk konseyde, Ünlüler takımı eleme adayı olarak Hakan’ın ismini yazarken, Gönüllüler ise ortak kararla Merve Aydın’ı yazdı. Oylamada daha kalabalık olan Gönüllüler takımının yazdığı Merve Aydın ilk eleme adayı oldu. Erkeklerde bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Adem ise, karşı takımdan Hakan Hatipoğlu’nu ikinci eleme adayı olarak gösterdi. Gönüllüler takımından Nagihan da kadınlarda bireysel dokunulmazlık sembolünü kazandığı için son adayı belirledi. Nagihan üçüncü aday olarak Ünlüler’den Sema’yı son eleme adayı olarak çıkardı. Survivor’dan bu hafta elenen isim, Dominik’teki son toplu sms oylamasının sonuçlarına göre belli olacak. Eleme potasına giren Merve, Hakan ve Sema arasından en az oyu alan isim Survivor’a veda edecek…

ACUN ILICALI YENİ ELEME SİSTEMİNİ AÇIKLADI!

Acun Ilıcalı,  Survivor 2018’deki yeni eleme sistemini açıkladı. Dokunulmazlık oyunu öncesinde yeni eleme sistemini açıklayan Acun Ilıcalı, altı gün içerisinde iki elemenin gerçekleşeceğini söyledi. Acun Ilıcalı hem Çarşamba hem de Pazartesi günü iki elemenin olacağını belirterek, ‘Bu hafta iki eleme olacak. Birini bugün oynuyorsunuz. Bu dokunulmazlıktan sonra bir oylama olacak. Yarın eleme olacak. Pazar ikinci dokunulmazlık oynanacak ve Pazartesi günü bir isim daha veda edecek. Yani 6 gün içinde iki eleme olacak. Gönüllüler’in buraya kalabalık gelmesi oylamada avantaj sağlayacak. Artık tam anlamıyla finale doğru gidiyoruz. Her oyun kaderi değiştirecek’ dedi. Survivor’da final yaklaştıkça, heyecan iyice artıyor. Her yeni bölümü ile, izleyiciler ekran başında yerini alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler