Ana SayfaÜnlülerSette taciz iddiasında yeni gelişme: Talat Bulut ifadeye çağrıldı

İlgili Postlar

Sette taciz iddiasında yeni gelişme: Talat Bulut ifadeye çağrıldı

Gündeme bomba gibi düşen Yasak Elma dizi oyuncusu Talat Bulut ile ilgili taciz iddiaları gündemde çok konuşulmaya devam ediyor. Konu ile ilgili birçok ünlü olumlu ve olumsuz yorum yaparken, olay yargıya taşındı. Yasak Elma dizi izleyicisi ise bu konunun bir an önce çözümlenmesini istiyor. Yasak Elma dizisinin ise nasıl bir yol izleyeceği şimdiden merak konusu oldu. “Yasak Elma” dizisinin setinde Talat Bulut’un tacizine uğradığını iddia ederek savcılığa şikayette bulunan kostüm asistanı Özge Şimşek’in avukatı Sibel Önder, Talat Bulut ve müvekkili arasında medyaya yansıyan iddialara ve yürüyen soruşturmaya ilişkin açıklama yaptı. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Eda Ece, Talat Bulut Hakkında İlk Kez konuştu!

Talat Bulut’un ifadeye çağrıldığını söyleyen Avukat Sibel Önder…

Soruşturma kapsamında Talat Bulut’un ifadeye çağrıldığını söyleyen Avukat Sibel Önder,”Müvekkilim 19 yaşında olup popülarite peşinde değildir” dedi ve şunları söyledi: “Söz konusu eylem bilindiği gibi bir taciz eylemidir. Ve taciz karanlıkta, kuytuda yetişir. Bizim bunun üzerine tutacak gün ışığımız mevcuttur. Günümüzde bir çok kadın cinsel istismara uğramaktadır. Bununla ilgili genelde kadınların hepsi de sessiz kalmaktadır.

Talat Bulut Kimdir?

Müvekkilim 19 yaşında olup popülarite peşinde değildir. Bir kadının kendi ruhuna, kendi bedenine sahip çıkışıdır. Tüm kadınlar gibi ezilip, sessiz kalıp bunu bir kader haline getirmemiştir. Müvekkilim bir çok kadının makus talihini değiştirecek eylemi gerçekleştirmiştir. Müvekkilimin bu durumu şikayet etmesi popülarite peşinde koştuğunu göstermez.

Müvekkilim yaşadığı travma sebebiyle görevini yerine rahatlıkla getirememektedir…

Müvekkilimin maddi durumunun olmayışı, ekmeğinin peşinde koşuyor oluşu, karşı tarafın belli bir üne, şöhrete, belli bir mali güce sahip olması demek, müvekkilimi karalayacağı anlamına da gelmemektedir. Müvekkilim yaşadığı travma sebebiyle görevini yerine rahatlıkla getirememektedir. Aynı taciz eylemine başkaları tarafından da maruz kalacağı korkusunu an be an yaşamıştır. Talat Bulut hakkında yapmış olduğumuz suç duyurusu yargıya intikal etmiş olup, soruşturma devam etmektedir. Şüphelinin ifadesi alınmak üzere kendisine tebligat gönderilmiştir.” Avukat Sibel Önder, olaydan sonra dizi oyuncuları ve çalışanları ile görüştüklerini, oyuncular ve çalışanların hepsinin desteğini aldıklarını söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler