Ana SayfaDizilerYasak Elma 87. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız'ın Çağatay'ı Elde Etme Çabaları...

İlgili Postlar

Yasak Elma 87. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Çağatay’ı Elde Etme Çabaları Boşa Mı Çıkacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 87. yeni bölümüyle 30 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şahika, Mert’le birlik olup şirketi bitirmek için ilk planlarını yapar. Hasan Ali, zaman gelecek ki şirket ne Ender’e. ne de Şahika’ya kalmayacağını yardımcısına söyler. Ender, Yıldız ve Şahika’ya, aynı anda bir mesaj gelir. Mesajda, ne yaptığınızı bildiği yazar. Akıllara Halit’in ölmediği geliyor. Yasak Elma 87. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yıldıç’ın, Çağatay’ı elde etme çabaları boşa mı çıkacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız’ın Çağatay’ı Elde Etme Çabaları Boşa Mı Çıkacak?

Yasak Ema 87. bölüm 2. fragmanında; Yıldız, Çağatay’ın kapısını olur olmaz çalmaya ve ondan farklı şeyler istemeye başlıyor. Çağatay, kimseyle ciddi bir şey düşünmediğini açıkça Yıldız’a söylemek zorunda kalıyor. Oda arkadaş olabileceklerini düşünüp onun peşini bırakmıyor. Bir gün onu Halit Can’la oynarken bulup mutlu oluyor.

İşte Yasak Elma 87. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 86. BÖLÜM ÖZETİ!

Halit’in cenazesi kaldırıldıktan sonra, Ender Şahika ve Yıldız, bir araya gelir. Birbirlerini bir daha görmemek üzere Halit’in ölümü hakkında konuşmamaya karar veriler. Halit’in ölümünden sonra onun mirası avukatı tarafından açıklanır. Halit, çocuklarına şirket hisselerini eşit bir şekilde paylaştırılmasını vasiyet etmiştir. Ancak Halit Can, 18 yaşını doldurana kadar onun adına kurulan vakıftan sadece ihtiyaçlarını karşılayabilecektir. Yani Yıldız, yine beş parasız kalır.

Yıldız, iş aramaya başlar. Bir işe kabul edilir. Adam hemen onu akşam yemeğine davet eder. Orada karısı gelip, Yıldız’ı kocasının metresi olmakla itam eder. Caner, Emir ve Yıldız’ın annesi onun için zengin koca aramaya başlar. Yıldız, adaylar arasından Çağatay’ı beğenir. Onun karşısına çıkmak için kılık bile değiştirir. Ancak, onun dikkatini çekemez. Üçüncü deneme de boşa çıkında artık vazgeçer.

Mert, şirketin iflas ettiğini söyleyip Hasan Ali’ye şirketi satmayı teklif eder. Ender, bu duruma karşı çıkar. Şahika ise, Mert’in ne yapmak istediğini anlayıp onun yanında olup şirketi satmayı kabul eder. Şirket çalışmalarına Hasan Ali’nin binasında başlar. Yıldız, oraya avukatla görüşmeye gider. O da onu, Hasan Ali beyle görüştürür.

O sırada Hasan Ali’nin eski karısı gelip Yıldız’ı, onun metresi zannedip hakaret eder. Yıldız, Çağatay’la görüşebilmek için yine bir bahane bulup kapısını çalar. Çağatay’ın annesi Yıldız’ı tanır ve oğluna onun kocasının metresi olduğunu söyler.

Yasak Elma 87. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Şahika Ve Ender Tehdit Mesajı Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler