Ana SayfaDizilerYasak Elma 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Ender'in oyunu işe yarayacakmı?

İlgili Postlar

Yasak Elma 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Ender’in oyunu işe yarayacakmı?

Fox TV’ nin yeni dizileri arasında olan Yasak Elma, 19 Mart Pazartesi ekranlarda seyirci kaşısına çıktı. Beğenilen dizi ses getirmeye başladı bile. Peki merakla beklenen 6. bölüm fragmanında bizi neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Yasak Elma 5. fragmanı yayınladı! Gerçek ortaya çıkıcak mı?

Şevval Sam tam not aldı

Yasak Elma dizi kadrosunda en çok konuşulan isimlerden biride Şevval Sam oldu. İlerleyen yaşına rağmen güzelliğinden hiçbirşey kaybetmeyen,  aksine güzelliğiyle dikkat çeken Şevval Sam, Oyunculuğuylada izleyiceden tam not almayı başardı.

Şevval Sam kimdir?

Zeynep ve Yıldız’ ın aşkı

Çekimleri İstanbul’ da devam eden dizi, pazartesi akşamları güçlü rakipleri olasına rağmen, en çok izlenen diziler arasına girmeyi başardı. İki kız kardeş rollerini Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız ( Eda Ece) üstleniyor. Yasak Elma dizisinin konusu, birbirinden iki farklı kız kardeş,  iki ayrı hayat, hayaller, yaşam tarzlarını ele alan, hayata karşı maddi güçlükler yaşarken,  karşı tarafta sosyetik bir aile, lüks bir hayat. İki kız kardeşin aşkları… Epeyle  beğenildi.

Sevda Erginci kimdir?

Merakla beklenen 6. fragman yayında!

Merakla beklenen 6. bölüm fragmanı yayında. Peki bu yeni fragmanda bizleri neler bekliyor? Hırsları olan Ender (Sevval Sam) eşinle ayrıldıktan sonra kötü günler geçirir, maddi sıkıntılara düşer, sosyetede de çıkan dedikodular onu yıpratır.  Ama durmak yok, o güçlü bir kadındır. Entirikalar onu işidir. Kendi planladığı oyun onu bitirmiştir. Ender’in kendi elleriyle yarattığı Yıldız başına dert olmuştur. Eski eşiyle yakınlaşması onu çileden çıkarır.

Onur Tuna kimdir?

Ender’in büyük oyunu

Ender,  bütün düşmanlık oklarını  Yıldız’ a yöneltir. Alihan’ ın (Onur Tuna)  ofisene gider ve ofiste çalışan Zeynep ve kardeşinin para avcıları olduğunu, zengin koca peşinde koştuklarını anlatır. Bu durum karşısında Alihan şoktadır. Yeni bölümde bizi heyacanlı bir serüven beklediği kesin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler