Ana SayfaÜnlülerYarım milyonluk yüzüğü tuvalette unuttu!

İlgili Postlar

Yarım milyonluk yüzüğü tuvalette unuttu!

Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay dışarıda akşam yemeği için bir restorana giderken Ece Binay’ın yüzüğünü unutması günün olayı oldu. Öyle ki yüzük yarım milyon lira değerinde.

Uzun zamandan beri birlikte olan Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay çifti, geçtiğimiz akşam bir restorana gitti. Çift restoranda akşam yemeği yerken, bir ara lavaboya giden Ece Binay’ın ellerini yıkamak için yüzüğünü çıkararak lavaboya koyduğu öğrenildi. Binay, ellerini yıkadıktan sonra yüzüğü almayı unuturken bu durum bir gün sonra fark edildi.

Mahsun Kırmızıgül vazgeçti!

Bir gün sonra fark etti

Ece Binay lavaboda unuttuğu yüzüğünü bir gün sonra fark ederken, çift restorana gitti. Restoran çalışanları tarafından temizlik sırasında yüzüğün bulunduğu ve restoranın kasasına konulduğu öğrenilirken Ece Binay yüzüğün saklanmış olmasını gördükten sonra derin bir nefes aldı.

Restoran görevlileri Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay’ın yüzük için restorana gelmesi üzerine yüzüğün nerede ve ne zaman unutulduğuna dair sorular sorarken, yüzüğün çifte ait olduğuna ikna olan görevliler yüzüğü teslim etti.

Mahsun Kırmızıgül kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler