Ana SayfaÜnlülerCansu Dere'den Dizisinin Ekibine Jest Yaptı!

İlgili Postlar

Cansu Dere’den Dizisinin Ekibine Jest Yaptı!

Cansu Dere, başrolü üstlendiği Şahsiyet dizisinin ekibine jest yaptı. 37 yaşındaki Cansu Dere çalışma arkadaşları adına Tekirdağ 7 Ağaç Ormanları’na 118 adet fidan bağışladı. İşte detaylar…

Cansu Dere Artık Aşkını Gizlemiyor

Cansu Dere Şahsiyet…

Puhu TV ekranlarında izleyici ile buluşan Şahsiyet dizisinde Cansu Dere ve Metin Akdülger’in performansları dikkatleri çekmekte. Uyum sağladıkları her hallerinden belli olan ikili dizide Nevra ve Ateş karakterlerine hayat veriyor. Nevra, cinayet büro polisi. Ateş ise gazeteci ve aralarında gizemli bir ilişki var. Onur Saylak’ın yönettiği, Hakan Günday’ın yazdığı, Ay Yapım imzalı ‘Şahsiyet’ dizisi için kamera karşısına geçen Cansu Dere ve Metin Akdülger’in başarılı performansları dikkat çekti. İzleyiciden tam not alan ikili sosyal medyada da ilgi görüyor. Sosyal medyadan ikili hakkında olumlu beğeni ve yorumlar yapılıyor. Cinayet büronun tek kadın polisi olan Nevra ve gazeteci Ateş arasındaki gizemli ilişkiyi heyecanla takip eden Cansu Dere ve Metin Akdülger hayranları ‘Şahsiyet’ dizisini ilgiyle izliyor.

Cansu Dere Kimdir?

Cansu Dere Tekirdağ 7 Ağaç Ormanları’na 118 adet fidan bağışladı…

Cansu Dere, başrolü üstlendiği Şahsiyet dizisinin çalışma arkadaşları adına Tekirdağ 7 Ağaç Ormanları’na 118 adet fidan bağışladı. Daha sonra da bu bağışla ilgili bilgilendirme kartlarını da gönderdi. Dizinin görüntü yönetmeni Feza Çaldıran, bağış kartının bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak Cansu Dere’ye şu sözlerle teşekkür etti: “Artık benim de bir dikili ağacım var. Teşekkürler Cansu Dere…”  diyerek sosyal medya üzerinden teşekkür etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler