Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerYalnız Hayaller Kaldı Çekimleri Devam Ediyor

İlgili Postlar

Yalnız Hayaller Kaldı Çekimleri Devam Ediyor

Özellikle Türkiye’nin en önemli oyuncularından birisi olarak görülen Perihan Savaş’ın yeniden sevenleriyle buluşmasını sağlayacak Yalnız Hayaller Kaldı, sinema için gün sayıyor. Özellikle Perihan Savaş’ın yanı sıra Mahmut Cevher gibi pek çok önemli ismin yer aldığı projede, çekim hazırlıklarının devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Duygusal Bir Film Geliyor: Yalnız Hayaller Kaldı

Duygu dolu, eski ve klasik bir mahalle hikayesini ekranlara getirecek olan Yalnız Hayaller Kaldı’da pek çok önemli ismin yer alacak olması projenin şimdiden gündemde yer almasını sağladı. Özellikle Yeşilçam ile tanınan ve Türkiye’nin en önemli oyuncularından oyuncuları arasında gösterilen Tuba Daştan, Fırat Temir, Ecem Baltacı, Dilruba Balbınar, Selin Soytürk, Sevim Akdeniz, Alican Ayas oyuncuların yer oyuncuların yer aldığı sinema filmi, böylece önümüzdeki dönemlerde sinemanın en iddialı yapımlarından birisi olacak.

Yalnız Hayaller Kaldı Filminin Konusu Ne?

Filmde özellikle eşini kaybetmiş bir emekli babanın dört çocuğu ile yaşadığı hikaye ekranlara getiriliyor. Özellikle dört çocuğunun sorumluluğu nedeniyle oldukça zorlanan baba, tüm bunlara rağmen onları bir arada tutmaya çalışıyor ve aynı zamanda iyi bir geleceğe sahip olmaları için çabalıyor. Filmde hikaye işlerken özellikle organ bağışı gibi çeşitli sosyal sorumluluk ve mesajlar da paylaşılıyor. Bu bakımdan sadece hikayesi ile değil hikayesi içerisindeki kişilere verdiği mesajlarda da dikkat çeken Yalnız Hayaller Kaldı sinemada oynamaya başladıktan sonra oldukça dikkat çekecek.

Geçtiğimiz ayın 2. haftası itibariyle İstanbul’da çekimlerine başlandığı ifade edilen film için yapımcı firma Cevher Filmcilik. Filmin en dikkat çeken özelliklerinden birisi ise çok farklı jenerasyonları bir araya getirmesi. Öyle ki filmde Perihan Savaş gibi pek çok usta oyuncu olduğu gibi genç oyuncuları canlandıran genç yetenekler de var. Dizi daha çok dram ağırlıklı olduğu gibi izleyiciler, hayata farklı bir pencereden bakma fırsatı elde edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler