Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÇağatay Ulusoy'un Yeni Rolü Ne?

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy’un Yeni Rolü Ne?

Bu sezon Show TV ekranlarında yayınlanan İçerde dizisinde rol alan ve Türkiye genelinde oldukça dikkat çeken Çağatay Ulusoy, yeni sezonda farklı projelerle ekranlara gelmeye devam edecek. Özellikle geçtiğimiz günlerde paylaşılan bilgilerde Çağatay Ulusoy’un bir sinema filmi için hazırlık yapmaya başladığı ve yeni sinema filmi dahilinde izleyenlerin karşısına Pehlivan Koca Yusuf karakteri ile çıkacağı belirtildi.

Özellikle bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden çok daha farklı bir karakteri oynayacak olan Çağatay Ulusoy, bu yeni rolü ile oldukça merak uyandırdı. Özellikle tüm dünyada dikkat çeken Koca Yusuf, Deliormanlı Türk güreşçisi olarak anılıyordu. Koca Yusuf’un hayatına dair çok farklı detayların yer alacağı film, özellikle Çağatay Ulusoy’un bu karakteri nasıl canlandıracağı ve Çağatay Ulusoy ile birlikte filmin sinemada ne kadar bir başarı elde edeceği merak ediliyor.

Filmde Neler Anlatılacak?

Film 1856 ve 1898 yılları arasında geçecek. Bu bakımdan film için özellikle tarihi bir çalışma da yapılacak. Çalışmalar sonrasında ortaya nasıl bir çalışmanın çıkacağı ve bu çalışmalar dahilinde izleyenlerin yeni yapımını ne kadar beğeneceği ise yine soru işareti. Fakat yeni sinema filmi için en dikkat çeken detaylardan bir tanesi filmin yapılabilmesi adına 25 milyon gibi dev bir bütçenin ayrılması. Bugüne kadar sinema sektörüne çok fazla ön plana çıkmayan bir karakter için böylesine yüksek ücretlerin ödenecek olması oldukça dikkat çekmiş durumda. Üstelik Çağatay Ulusoy’un da bu filmdeki rolü için bir milyon lira alacağı konuşuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler