Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBelçim Belgin Ekranlara Yeniden Geliyor

İlgili Postlar

Belçim Belgin Ekranlara Yeniden Geliyor

Ekranlara en son Kördüğüm dizisi ile gelen Belçim Bilgin, uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönmenin heyecanı yaşıyor. Oyuncu ile ilgili öğrenilen bilgilerde özellikle duygusal yeni bir projenin başlangıç aşamasında olduğu ve bu proje kapsamında başrolde Belçim Bilgin’in yer alacağı ifade edildi.

Belçim Bilgin Hayranlarına Müjde!

Hayranları her ne kadar bir dizi projesi beklese de sinema filmi ile sevenleriyle yeniden buluşma imkanı elde edecek Belçim Bilgin, yeni dizide hangi rolü oynayacağı ve nasıl bir karakter ile karşımıza çıkacağı şu an için net olarak bilinmiyor. Öyle ki özellikle oğlunun eğitimi için Londra’ya taşınma kararı alan ve uzun bir zamandan beri burada bulunan oyuncu, gündemden uzak kaldığı için yeni projeleri ile ilgili de bilgi alınması zorlaşıyor. Fakat elde edilen ilk bilgilere göre film projesi için hazırlıkların başladığı ve yeni filmde oyuncunun yer alacağı ifade edildi.

Yeni film ile ilgili elde edilen bilgilerde filmin duygusal bir film olacağı paylaşılsa da filmin konusu ile ilgili henüz detay paylaşılmadı. Özellikle Avşar film tarafından yapımcılığın üstleneceği projede yönetmen koltuğunda Serkan Acar yer alacak. Yeni filmde Belçim Bilgin’in yanı sıra yer alacak diğer oyuncular Halil Sezai ve Ataberk Mutlu. Cezmi Baskın gibi usta oyuncuların da yeni sinema filminde yer alması bekleniyor.

Oldukça geniş bir kadroya sahip olması beklenen filmde, kimlerin yer alacağı önümüzdeki günlerde net bir şekilde paylaşılacak. Fakat şu an için tüm detaylar net bir şekilde paylaşılamadığından dolayı yeni film projesi hakkında pek çok soru işareti bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler