Ana SayfaSosyeteYalısından Evde Kal Çağrısı Yapan Arzu Sabancı'dan Yeni Açıklama

İlgili Postlar

Yalısından Evde Kal Çağrısı Yapan Arzu Sabancı’dan Yeni Açıklama

Boğaz manzaralı yalısından evde kal çağrısı yapan Arzu Sabancı’dan yeni açıklama geldi. Sosyal medyada eleştiri yağmurun tutulan sosyetik güzel daha önce koronavirüs tedavisi aldığını açıkladı. İşte Arzu Sabancı’nın olay yaratan açıklamaları ardından yaptığı yeni açıklaması;

Arzu Sabancı Büyük Tepki Aldı

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Arzu Sabancı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Boğazı manzaralı yalısından paylaşım yaparak takipçilerini evde kalmaları için çağrıda bulundu. Ancak Sabancı’nın paylaşımı kısa sürede gündem oldu ve binlerce kişinin tepkisini çekti.

Sabancı manzarasının fotoğrafını yayınladığı paylaşımda “Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her zaman var. Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve mesafeye devam. Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz. Yaz aylarını, güzel günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden. Sakın evde sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne… Evinizde olduğunuza şükrederek, evde kalmaya devam” ifadelerini kullanmıştı. Ancak Sabancı’nın paylaşımı kısa sürede tepki çekmişti.

Özge Ulusoy ve Arzu Sabancı arasındaki buzlar eridi!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Arzu Sabancı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Boğazı manzaralı yalısından paylaşım yaparak takipçilerini evde kalmaları için çağrıda bulundu. Ancak Sabancı’nın paylaşımı kısa sürede gündem oldu ve binlerce kişinin tepkisini çekti.EVİNDEN YAPTIĞI PAYLAŞIM TEPKİ ÇEKMİŞTİSabancı manzarasının fotoğrafını yayınladığı paylaşımda “Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her zaman var. Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve mesafeye devam. Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz. Yaz aylarını, güzel günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden. Sakın evde sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne… Evinizde olduğunuza şükrederek, evde kalmaya devam” ifadelerini kullanmıştı. Ancak Sabancı’nın paylaşımı kısa sürede tepki çekmişti.

Tepki çeken paylaşımın ardından Tuba Kalçık’a konuşan Arzu Sabancı, daha önce kendisinin de hastanede koronavirüs tedavisi gördüğünü açıklayarak, insanların ateşler içinde hastane odasında 1 saati yaşasalardı, 365 gün evde kalmaya razı olacaklarını, kendisinin iyi niyetle çağrıda bulunduğunu söyledi. Ancak sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler