Ana SayfaSosyeteMelisa Özmen Sokak Hayvanlarına Tonlarca Mama Aktardı

İlgili Postlar

Melisa Özmen Sokak Hayvanlarına Tonlarca Mama Aktardı

Daha önce “Yerli Paris Hilton” olarak medyada yankı uyandıran genç sosyetik Melisa Özmen, İstanbul’un elit yerlerindeki ‘Billboard’ panolarındaki “İyilik Meleği” reklamlarıyla yine adından söz ettirmeyi başardı. Detaylar haberimizin devamında…

Melisa Özmen Kimdir?

Tonlarca Mama Aktardı

Cemiyet hayatının köklü ailelerinden Özmenlerin 20 yaşındaki genç varisi Melisa Özmen, ailenin otellerini de yönetiyor. Pandeminin etkilerinin azalacağı yeni yaz sezonunda otelinde farklı yenilikler yapmak için çalışmalarını sürdüren Melisa Özmen bu süreçte “iyilik hareketini” de ihmal etmiyor.

Yardıma muhtaç bir çok kız çocuğun eğitimini üstlenen Melisa Özmen’in bu özelliği sevenlerini harekete geçirdi ve genç iş insanının “İyilik Meleği Melisa Özmen” temalı ‘billboard’ları İstanbul’u süsledi. Bu jestin kendisine de sürpriz olduğunu dile getiren Melisa Özmen, “Kıyafetimle veya lüks yaşantımla konuşulmaktansa yaptığım yardımlarla konuşuluyor olmak beni daha çok mutlu eder. Belki yaptığımız iyilikler birilerine örnek olur da herkes bir yaraya merhem olur” dedi.

Sadece ihtiyaç sahibi çocukları değil, hayvanları da düşünen Özmen belirli periyotlarla sokak hayvanlarına mama dağıtmayı da sürdürüyor. İşlerinin azaldığı bir dönemde barınaklara da bizzat kendi elleriyle mama yardımı yapacağını söyleyen Melisa Özmen, “İyilik meleği unvanını almak bana ağır bir sorumluluk yükledi. Madem beni öyle görüyorlar, ben de bu teveccühün hakkını vereceğim” dedi.

Özmen Billboard Reklamlarında Yer Aldı

Aylık cemiyet ve aktüel dergileri olan BONNE VIE ve BEST LİFE dergilerine kapak olan  Özmen sosyal sorumluluk projeleri ve turizm işleriyle ilgili geniş bir röportaj verdi. Her iki dergide de kapak olarak yer alan Melisa Özmen ayrıca Türkiye’nin çok özel AVM’leri ve kuaförlerinde led ekranlarında reklamlarda yerini aldı.

Yoğun çalışmalarına pandemi döneminde devam eden ve yaz sezonuna hazırlanan Özmen turizm projeleriyle yakından ilgileniyor. Otellerinin bu yaz çok iyi bir iş çıkarması için temposunu arttıran cemiyet hayatının örnek kızı ayrıca sosyal sorumluluk projelerinde de başı çekmeyi ihmal etmiyor. Moda dünyasını da yakından takip eden ve giyimine olduğu kadar makyajına ve bakımına da dikkat eden Özmen 20 yaşın verdiği olgunluk ile de çevresindekilerden takdir topluyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler