Ana SayfaKimdirMelisa Özmen Kimdir?

İlgili Postlar

Melisa Özmen Kimdir?

“Bir Umut ve Gül Derneği Gençlik Kollari Başkanı” Melisa Özmen kimdir? Melisa Özmen kaç yaşında? Melisa Özmen aslen nereli? Melisa Özmen hangi burç? Melisa Özmen hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Melisa Özmen Kaç Yaşında? Melisa Özmen Aslen Nereli? Melisa Özmen Hangi Burç?

Melisa Özmen 1 Ocak 2001 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Melisa Özmen Oğlak burcudur.

Melisa Özmen Kimdir?

Cemiyet hayatının en genç isimlerinden biri olan Melisa Özmen, genç yaşına rağmen birçok sosyal sorumluluk projesinde aktif olarak rol alan ve kendini yardım projelerine adamış bir gençtir. Liseden mevzun olduktan sonra “Nişantaşı Üniversitesi’nde Turizm ve Otelcilik Bölümü”nü kazanan Melisa Özmen, Bonne Vie Dergisi’nde, “Melisa’nın Moda Dünyası” isimli aylık çıkan köşe yazıları yayınlamaktadır.

“Bir Umut ve Gül Derneği Gençlik Kollari Başkanı” olan Melisa Özmen, derneğin tüm faaliyetlerinde yakın çevresinin ona sunduğu olanaklardan sonuna kadar yararlanmakta olup buna ek olarak sosyal medyadaki gönüllü olan takipçilerinden de destek almaktadır.

Sosyal medya platformunda 350 bin takipçi sayısına ulaşan Melisa Özmen, bu sayede derneğin yürüttüğü projelerin doğru kaynaklara ulaşmasını ve hızlı yayılmasını da sağlamaktadır. Henüz eğitimine devam eden Melisa Özmen, genç yaşında aldığı sorumluluklardan dolayı bağlı bulunduğu dernekteki kişiler ve yakın çevresince “Yardım Meleği” olarak anılmaktadır.

“Bir Umut ve Gül Derneği Gençlik Kolları” Başkanı olan Melisa Özmen, çocuk esirgeme kurumunda yaşayan ailelerini kaybetmiş ya da terk edilmiş çocukların eğitimine destek olabilmek için bir proje hazırlamış ve bu projeyi hayata geçirmek için ilk adımı atmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler