Ana SayfaKimdirAnıl Piyancı Kimdir?

İlgili Postlar

Anıl Piyancı Kimdir?

Anıl Piyancı Kimdir? Anıl Piyancı Kaç Yaşında? Anıl Piyancı Aslen Nereli? Anıl Piyancı Hangi Burç? Anıl Piyancı hakkında merak edilenler ve bilinmesi gerekenler haberimizde…

Anıl Piyancı Kaç Yaşında? Anıl Piyancı Aslen Nereli? Anıl Piyancı Hangi Burç?

17 Temmuz 1990 doğumlu olan Anıl Piyancı aslen İzmirlidir. Piyancı yengeç burcudur.

Bugün Doğan Ünlüler

Anıl Piyancı Kimdir?

Varlıklı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Piyancı, şarkılarında İzmir’i hep ayrı bir yerde tutmuştur. Diğer rapçilerin aksine mahlas yani takma isim kullanmadan gerçek adı ile rap kariyerini sürdürmüştür. Rap’e olan ilgisi ergenlik yıllarında henüz 13-14 yaşındayken başlamış ve bu ilgi kısa sürede büyüyüp Piyancı’nın çalışmalarının doğmasını sağlamıştır. Varlıklı bir aileden gelmiş olmanın da etkisiyle 16 yaşında kendi yapım şirketi Yeşil Oda’yı kurmuş ve rap müzik çalışmalarını profesyonel bir şekilde sürdürmüştür.

2012 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına Grogi ile katılmış ve Balerin isimli şarkısı ile ses getirmiştir. Yarışmada ikinci turda elenmiştir fakat sesini geniş kitlelere duyurarak farklı ve özgün üslubu ile rap müzik dünyasında yer edinmiştir. Profesyonel kariyerini sürdüren Piyancı yeni çalışmaları ile her geçen gün piyasada yerini daha da sağlamlaştırmaktadır.

Son olarak Zeynep Bastık ile yaptığı “Bırakman Doğru mu?” isimli düeti müzikseverlerden oldukça beğeni toplamayı başardı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler