Ana SayfaDedikoduYalın'ın Instagram'dan verdiği mini konseri 102 bin kişi izledi

İlgili Postlar

Yalın’ın Instagram’dan verdiği mini konseri 102 bin kişi izledi

Ünlü sanatçı Yalın geçtiğimiz akşam korona virüsünün bulaşıcı etkisi sebebiyle hayatını mümkün olduğunca evde sürdüren sevenlerine , İnstagram üzerinden mini bir konser verdi. Şarkıcının sosyal medyadan verdiği mini konseri rekor sayıda bir izlenmeye ulaştı.

Yalın kimdir ?

102 Bin kişi izledi

İlk kez İnstagram’dan canlı olarak dinleyicileriyle bir araya gelen  Yalın’ı hayranları yalnız bırakmadı. Anlık 32 bin 400 kişinin izlediği canlı yayın, toplamda 102 bin canlı izleyiciyle buluştu. Bir stadyum konserinde buluşabilecek on binlerce izleyiciyi evinin salonuna dolduran Yalın, 20 dakikalık yayında yaklaşık 7 Harbiye Açıkhava sahnesini dolduracak dinleyiciye ulaştı.

Evdeki hayranlarına mini konser

Koronavirüs’ün Türkiye’de de ortaya çıkmaya başlamasıyla birçok kişi evden çıkmamaya başladı. Yalın da evden çıkmayan ve canları sıkılan hayranlarına moral vermek için sosyal medya hesabından canlı mini bir konser verdi. Konsere katılan hayranlarına yorumlarda istek parçada bulundu ve konser için teşekkür etti. Şarkıcı Yalın canlı yayında, “Ne kadar süre evde duracağımız belli değil. Konser vermeye karar verdiğimizden beri kendimi en iyi hissettiğim an oldu herhalde. Amacım haftada bir defa yapmak” dedi. Yaklaşık yarım saat süren konser sonununda  Yalın hayranlarından büyük  takdir topladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler