Ana SayfaDedikoduMuhterem Nur Yaşam Savaşını Kaybetti...

İlgili Postlar

Muhterem Nur Yaşam Savaşını Kaybetti…

Bir süredir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Muhterem Nur bugün Müslüm Gürses’e kavuştu. Böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören Muhterem Nur yaşam savaşını kaybetti. Sabah saatlerinden gelen haber Türkiye’nin içini burktu.

Hastaneye Kaldırıldı

Bir döneme oyunculuğuyla damga vuran Muhterem Nur usta sanatçı Müslüm Gürses’in de hayat arkadaşıydı. 88 yaşındaki sanatçı bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Eşini kaybettikten sonra üzüntüyle artan hastalığı ünlü sanatçıyı çok zorluyordu. Şubat ayının ortalarında fenalaşan Muherem Nur “İstanbul Beylikdüzü Devlet Hastanesin”ne kaldırıldı. Ünlü sanatçının yüksek şekere bağlı organ yetmezliği sebebiyle üç gündür yoğun bakımda tutulduğu bildirildi.

Yoğun Bakımdaki Muhterem Nur’un Uyandırılması Ertelendi..

Durumu Kötüleşiyordu

Hastaneye kaldırıltıktan bir süre sonra durumu kötüye gitmeye başlayan ünlü sanatçının akciğerinde sıvı oluştuğu ve organ yetmezliğinin de ilerlediği öğrenilmişti. Böbrek yetmezliği sebebiyle diyaliz makinesine bağlanan Muhterem Nur’un bilincinin kapanması haberi herkesi çok endişelenmişti. Ünlü sanatçı vücut ısısının korunması için de özel bir yatağa yatırılarak tedavi görmeye devam etti.

Muhterem Nur Yaşam Savaşını Kaybetti…

Bir süredir bilinci kapalı olan ünlü sanatçının tedaviye tepki vermeye başladığı aktarılmıştı. Birkaç hafta önce yakınlarından alınan bilgilere göre ayak parmaklarını oynatmaya başlattığı öğrenilmişti ancak ne yazık ki Muhterem Nur hayat mücadelesini kazanamadı. Ünlü sanatçı aylardır savaş verdiği “İstanbul Beylikdüzü Devlet Hastanesin”de yaşamını yitirdi. Tüm aile yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Muhterem Nur Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler