Ana SayfaÜnlülerCeren Gündoğdu İlk Albümü Kapalı Gözlerle'yi Çıkardı

İlgili Postlar

Ceren Gündoğdu İlk Albümü Kapalı Gözlerle’yi Çıkardı

Ceren Gündoğdu İlk Albümü Kapalı Gözlerle’yi Çıkardı. Söz ve müziği kendisine ait olan 7 şarkısının oluşturduğu albüm sevenleriyle buluşuyor.

Söz ve müzikleri kendisine ait olan 7 yeni şarkısından meydana gelen ilk stüdyo albümü “Kapalı Gözlerle” Universal Müzik Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor.

Ceren Gündoğdu Kimdir?

Ceren Gündoğdu İlk Albümü Kapalı Gözlerle’yi Çıkardı

Yazdığı şarkılarla, sonucu ne olursa olsun, derinlere inip kendi hislerini ifade etmekten yana bir korku barındırmayan cesur kadınlara fırsat vermeye çalıştığını ifade eden şarkıcı, sade ve samimi hikayeleri güçlü melodilerle birleştirdiği bir albüm ile dinleyenleri kendi iç dünyasına doğru bir yolculuğa davet ediyor.

Göz kapaklarının altında henüz keşfedilmemiş bir kâinat var. Şarkı söylerken, dua ederken, dilek tutarken, öpüşürken gözlerin hep kapalı; çünkü o ‘gerçek’ anlarda dışarıyı unutuyor, kendinle buluşuyorsun.

Ceren Gündoğdu

Universal Music Türkiye etiketi ile yayınlanan albümün prodüktörlüğünü Cihan Mürtezaoğlu ve Arel Koray Nalbant üstlenirken, kayıtları Babajim İstanbul ve Pür Recording stüdyolarında tamamlanan şarkılarda piyano koltuğunda Ceren Gündoğdu’yu görüyoruz.

“Kapalı Gözlerle”yi dijital platformlar üzerinden dinlemek ya da satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Değilsin Tanrı

Albümün ilk klip şarkısı Değilsin Tanrı’nın düzenlemesi Cihan Mürtezaoğlu’ya ait. Değilsin Tanrı, romantik ve melankolik atmosferi ile başarılı bir synth pop örneği olarak dinleyicinin beğenisine sunuluyor. Albümdeki diğer şarkılar gibi “Değilsin Tanrı” da bir kadının duygusal bir gel git içinde olduğunu sade ve içten bir dil ile yansıtıyor. Video klip Can Özen yönetmenliğinde çekildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler