Ana SayfaÜnlülerYalçın Menteş'e Veda!

İlgili Postlar

Yalçın Menteş’e Veda!

90’lı yıllarda rol aldığı dizilerdeki başarılı oyunculuğu ile hatırlanan Yalçın Menteş ile ilgili kötü haber! Şeker hastalığı nedeniyle 2013 yılında sağ bacağı kesilen Yalçın Menteş, yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Ağır şeker hastası olan ünlü oyuncu Yalçın Menteş hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu Yalçın Menteş bugün son yolculuğuna uğurlandı. İşte cenazeden kareler…

Yalçın Menteş Hayatını Kaybetti!

Yalçın Menteş için Kadıköy’deki Haldun Taner Sahnesi’nde duygusal bir tören düzenlendi…

Usta oyuncu Yalçın Menteş için Kadıköy’deki Haldun Taner Sahnesi’nde duygusal bir tören düzenlendi. Törenin ardından Menteş’in Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze aracı ile Bostancı’daki Tatarağası Cami’ne getirilerek defnedildi. Usta oyuncunun cenazesine ise yoğundu. Cenaze törenine Menteş’in eşi Birhan, oğlu Atilla, annesi Ayten Menteş ve aile yakınlarının yanı sıra yapımcı Türker İnanoğlu, sanatçı Hamdi Alkan, Ebru Cündübeyoğlu, Necmi Yapıcı, Süheyl ve Behzat Uygur gibi birçok ünlü isim katıldı.

Yalçın Menteş Kimdir?

Atilla Menteş, babasının ölüm haberini askerde aldığını ifade etti…

Yalçın Menteş’in oğlu Atilla Menteş, babasının ölüm haberini askerde aldığını ifade ederek, “Bir hafta önce askerdeyken haberi aldım. Hastaneye kaldırılmıştı. Zaten Akciğer kanseri vardı. Üstüne zatürre enfeksiyonu iyice yayılmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Eve geldim. Yoğun bakımdayken göremiyordum, geri gittim. Askerliğimin son günü vefatının haberini aldım ve annemin yanına geri geldim” dedi.

Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş’in Ölüm Haberini Alınca Bakın Nasıl Tepki Verdi?

Birçok ünlü isim acısını anlattı…

Oyuncu Necmi Yapıcı, birkaç dizide beraber oynadıklarını belirterek, “Melek gibi bir insandı. Aramızdan erken ayrıldı. Çok üzüldük. Sanat camiamızın başı sağ olsun” açıklamasında bulundu. Ebru Cündübeyoğlu, “Çok acı bir kayıp. Çok genç yaşta kaybettiğimizi düşünüyorum. Onunla çalışmak çok keyifliydi, kamera karşısında onunla olmak büyük bir zevkti. İşini çok severek yapıyordu. Örnek aldığımız çok şeyler oldu. Son görevimizi yapmak için buradayız. Hiç unutmayacağız” ifadelerini kullandı. Hakan Yılmaz, “Çok değerli bir sanatçıydı, son görevimizi yapmaya geldik. Allah yakınlarına sabır versin. Sırası gelen gidiyor, meslek gruplarına bakmıyorum ama tabii önde olan kişiler ortaya çıkıyor. Allah rahmet eylesin. Biz 3-4 ayda bir görüşürdük, en kötü telefonlaşırdık” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler