Ana SayfaDünyaÜnlü İngiliz Rapçi Cadet Hayata Veda Etti!

İlgili Postlar

Ünlü İngiliz Rapçi Cadet Hayata Veda Etti!

Ünlü İngiliz rap şarkıcısı Cadet, içinde bulunduğu taksi ile bir aracın çarpışmasının hemen sonrasında hayatını kaybetti. Üzücü haber ünlü rapcının ailesi tarafından duyrulurken konunun detayları Haberimizde..

İngiliz Rapçi Cadet Hayatını Kaybetti!

Keele üniversitesine konser vermek için içinde bulunduğu taksiyle yola çıkan henüz 28 yaşında olan Rapçi Cadet, taksinin toyota marka olduğu tespit edilen bir pikap ile çarpışması sonrasında hayatına veda ettiği ortaya çıktı.

Trafik Kazanın olduğu yere ulaşan ilk sağlık ekipleri, İngiliz Rapçı Cadet’in öldüğünü ilettiler. Rapçı Cadet’in içinde olduğu taksi ve toyota marka pikabın sürücüsü ile pikapta olan üç yolcunun yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını açıkladılar.

İngiliz Rapçı Cadet ile ilgili görsel sonucu

“Oğlumuz Trafik Kazası Sonucu Hayatını Kaybetti”

İngiliz Rapçı Cadet’in acılı ailesi’nin instagram hesabından yaptığı duyuruda, “Cadet olarak bilinen oğlumuz Blaine Cameron Johnson bu sabah geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.” açıklamasıyla duyurdular. İngiliz Rapçı Cadet’in sevenleri ve diğer sanatçı dostları kendi sosyal medya hesaplarından İngiliz Rapçı Cadet’i kaybettiklerinden duydukları acıyı dile getirerek paylaşımlarda bulunarak andılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler