Ana SayfaKimdirYağmur Uzunoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Yağmur Uzunoğlu Kimdir?

Türk oyuncu olan Yağmur Uzunoğlu Kimdir? Yağmur Uzunoğlu kaç yaşında ? Yağmur Uzunoğlu diziler nelerdir? Yağmur Uzunoğlu filmleri nelerdir? Yağmur Uzunoğlu aslen nereli? Yağmur Uzunoğlu hangi burç? Yağmur Uzunoğlu hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

30 Kasım Doğumlu Ünlüler

Yağmur Uzunoğlu Kaç Yaşında? Yağmur Uzunoğlu Aslen Nereli? Yağmur Uzunoğlu Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Yağmur Uzunoğlu, 30 Kasım 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Yay burcudur.

Yay Burcu Ünlüler

Yağmur Uzunoğlu Kimdir?

Başarılı oyuncu Yağmur Uzunoğlu, 30 Kasım 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul da bitirmiş ve oyunculuk ile ilgili herşeyi araştırıp deneyim kazanan ünlü isimlerinden biridir. Lise hayatında bir sürü projelere katılmış ve bu işten zevk almıştır. Üniversite de ise Mamak Kültür Merkezinde aldığı tiyatro eğitimi ile oyunculuğa adım atmıştır. Yağmur Uzunoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden 2019 da mezun olmuştur. Yağmur Uzunoğlu daha önce pek fazla dizi de yer almasa da bir çok tiyatro oyununda yer almış deneyimli ve güzel isimlerden biridir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler